Sayfa 937/1001 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,489 - 7,496 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Okt ye burun kıvırmayıp hala tutanlara gelsin, 34,79 mk

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Atak zamanını bekliyor
    Umarım kısa sürede atağa geçer sn admustafa, hergün artırıyorum portfoydeki oranı

3.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Okt ye burun kıvırmayıp hala tutanlara gelsin, 34,79 mk
    Müthiş bir getiri olmuş sn umutabi, hele ki bu koşullarda

4.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Atak zamanını bekliyor
    5-4-1 oynuyorlarmış, öyle diyorlardı evvelsi gün.Defans sağlam yani
    TCD 1-10 oynuyor galiba

5.  Alıntı Originally Posted by bgtr Yazıyı Oku
    Teşekkürler fon değiştirileceğinde aracı kurumda 1 günlük avantaj oluşuyor. Peki aracı kurumlar hesap ücreti alıyorlar mı? Garanti benden yatırım hesabımdan ücret almıyor.
    Avantaj oluşmuyor. Aynı işlemi bankadaki KMH hesabından yapmak gibi bir şey. Avantaj, rekabet kurallarına aykırı bir tanımdır. Piyasadaki hiç bir kurum bir diğerine göre (aynı işlemi yapmasına bağlı olarak) avantajlı olamaz.

6. Umutabi çook teşekkür ederiz 👍👍👍

7.  Alıntı Originally Posted by Sulo Yazıyı Oku
    Yarın 13:00'dan önce emir verilirse, yarın gün sonu oluşacak fiyattan satacak. Ki bu zaten t+1 fiyati olmuş oluyor. Ben pazartesiyi bekleyin derken ay kapanışındaki (viop vade son günü olduğundan) getiriyi görmek açısında son 1 şans verelim diye dedim. Valör için demedim.
    Sulo bey biliyorum konu çok çok uzundur kesin. Bilmedigim icin sormak istedim. Rica etsem Sadece 2 3 cümle ile viopun bu fonla ilgisini yazabilir misiniz? Şimdiden çok teşekkürler

8.  Alıntı Originally Posted by bgtr Yazıyı Oku
    Teşekkürler fon değiştirileceğinde aracı kurumda 1 günlük avantaj oluşuyor. Peki aracı kurumlar hesap ücreti alıyorlar mı? Garanti benden yatırım hesabımdan ücret almıyor.
    Birçok aracı kurum almıyor. Seçeceğiniz kuruma sormanız daha iyi olacaktır tabi bu durumları.

Sayfa 937/1001 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •