Sayfa 937/1000 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,489 - 7,496 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

Şimdi dolar değil borsa zamanı...

Alıntı Originally Posted by parasever Yazıyı Oku
    Dolar düştü , düşmeye devam edecek

Grafikte görüldüğü gibi fibonacci düzeltme seviyesi 5.93' te çok net bir direnç oluşturdu ki burada S400 ve Kıbrıs ile ilgili Türkiye aleyhine çok sert açıklamalar gelmişti "buna rağmen Dolar yukarı gidemedi" bu çok önemli.

Bugün itibariyle 21 günlük ağırlıklı ortalama aşağı geçildi , saatlik grafiklerde de kısa vadeli yükseliş trendi kırıldı ve düşüş artık çok net.

Borsadaki güçlü momentum ile yarın 94 500 de yukarı geçilecek , 10 yıllık faiz oranlarındaki net geri çekilme de Dolar' ın düşüşe devam edeceğini gösteriyor.

Dolar en azından 5.66 rakamını tekrar görecek ve büyük bir olasılıkla bu seviyenin altını da gelecek 5.5 altı bile beni şaşırtmaz.

2.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Sayın Reber, birikimli hayat sigortaları ödediğimiz primin bir kısmını (yaşınıza göre artan oranlarda) vefat, maluliyet vb risklerin karşılığı olarak alır, kalan kısmını birikim olarak değerlendirir. Ödediğiniz ve ödeyeceğiniz primlerin tümünü birikim olarak değerlendirdiklerine ve tümüne %4 faiz uyguladıklarına emin misiniz?
    Sayın elma;
    Ekstremi her ay kontrol ediyorum. Yatırıma yönlendirilen kısım ödediğim meblağ ile birebir uyumlu. Eksik yada kesilen su an itibarı ile yok. Sanırım faiz de police sonlaninca işletilecek diye düşünüyorum. Onu da en kısa sürede sorayım isterseniz. Bana da ilk konuştuğumda ciddi gelmedi. Ama
    Iki ve üçüncü temsilci ile gorusunce açıkçası ( hepsi birbirinden habersizdi) Cok mantikli geldi. Artı olarak da herhangi bir bankadan kullacagim kredi de hayat sigortasi yaptırmak zorunda kalmayacagim. bunu teminat olarak gosterebiliyorum.

Ahmetg Guest

4.  Alıntı Originally Posted by reber Yazıyı Oku
    Sayın elma;
    Ekstremi her ay kontrol ediyorum. Yatırıma yönlendirilen kısım ödediğim meblağ ile birebir uyumlu. Eksik yada kesilen su an itibarı ile yok. Sanırım faiz de police sonlaninca işletilecek diye düşünüyorum. Onu da en kısa sürede sorayım isterseniz. Bana da ilk konuştuğumda ciddi gelmedi. Ama
    Iki ve üçüncü temsilci ile gorusunce açıkçası ( hepsi birbirinden habersizdi) Cok mantikli geldi. Artı olarak da herhangi bir bankadan kullacagim kredi de hayat sigortasi yaptırmak zorunda kalmayacagim. bunu teminat olarak gosterebiliyorum.
    Yaşla doğrudan ilgisi var .

30 yaşında iken 30 kesinti olurken 55 yaşında 60 a kadar çıkabiliyor kesinti .

50 fen sonra para yatırsanız bile anapara bile azalıyor buna dikkat edin

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

USD: 5,87 (saat 07.20 itibariyle)
    Hayırdır sabah sabah bu yükseliş

6. Ne oldu da aniden 10 kuruş zıpladı döndü bu?

7. diyorsun... da ne diyorsun?

eline her kalem alan ressam olabilir mi?

sana paralı teknik analiz eğitimi veren üstatların söylemediler mi sana, kendileri de bilemedikleri için para kazanamamışlar bu işlerden, bu yüzden paralı eğitim vererek idare ediyorlar durumu!!!

Alıntı Originally Posted by parasever Yazıyı Oku
    Şimdi dolar değil borsa zamanı...

8. Moody's 18 bankanın notunu düşürdü.

Bazı bankaların genel kredi notunu Caa1'den Caa2'ye düşürmüş oldu.

Ayrıca yine bazı bankaların alt Düzenli Tahvil / Borçlanma (Yabancı Para Birimi) notunu, Caa2'den (hyb) Caa3'e düşürdü.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 937/1000 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •