Sayfa 938/1032 İlkİlk ... 438838888928936937938939940948988 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 7,497 - 7,504 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1. AH sen, ahsen yok musun AH sen. gelip ulu orta 10 lira hedef ver, adam 7,42 den mal alsın, suçlu TH olsun.

Bir kötülüğü görürsen, elinle düzelt, olmadı dilinle düzelt, oda olmadı kalbinle düzelt emri var.

Şimdi biz ne yapıyoruz, kötülüğü ilk madde kuralına göre elimizle YAZARAK düzeltiyoruz.

O da acayip bir karakter. Ya da insaat iscisi.
    Bana manipator, uckagatci diyorlar sesi cikmiyor. Saldirana "Cocukkten insaata topun mu kacti?" yazdik diye niye insaat iscilerine laf atiyorsunuz diyerek bana saldiriyor

Boyle zamanlarda forumlara yazmamak lazim aslinda. Cok fazla saldirgan geliyor.

4. abi okuyana 122 bin endeks de yazdık, endeks düşerse bize acıyan olur mu diye, acımadılar, 3 hafta önce gram altını yazdık, bunlar istiyor ki grup hareketi olsun. Treyd etsinler. Eskiden yönetim ve yazanlar buna izin vermezdi, şimdi herkez izliyor.

Birinin yazdigina gore islem yapiyor olsam... 3 sene once 10'dan mal alan birinin yazisina gore yapar miyim? Akil var mantik var yani.

6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Birinin yazdigina gore islem yapiyor olsam... 3 sene once 10'dan mal alan birinin yazisina gore yapar miyim? Akil var mantik var yani.
    bu güzeldi. insanlar saldıracak gerçek speği bulamıyor, belkide onu bulmasını sağlamak lazım.

7. halkbank 2 milyon lot alış, mal satacak adam buluyor demek ki. mesela arkadaşların aradığı spek (cete) lideri halk yatırımdan işlem yapıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    kredili mal alırken, aracı kurumun verdiği krediyi asla 1 kademe için dahi kullanmayın. doğrudan bankadan taksitli bireysel kredi çek, örneğin 30 bin 3 yıl 36 bin ödüyorsun. bu sana fiyat doğru ise 3 yıl zaman kazandırır, fiyat beklediğin yere geldi örneğin 30 bin 36 bin oldu ve daha 33 taksit var. krediyi kapattığında 1 lira zarar yazarsın 6 bin kazandın net kazanc 5 bin olur. ama kazanamazsan beklemek için zamanın olur. bir iki bankada bu işlemi yapacak kredibilite oluşturmak gerekir. diğer türlü takip etmek stres oluşturur.
    Yakalandım, yapacak bir sey yok...

Sayfa 938/1032 İlkİlk ... 438838888928936937938939940948988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •