Sayfa 94/1012 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 745 - 752 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    bazen diyorum herseyi sat git memlekete koye yerles suda bedava dagların ormanların altından gelen dogal kaynak suyu yaz kıs soguk siz bakmayın tv de orda burda koyluler hayvancılıktan dert yanıyor ama inanın koylululer biz sehirde yasayanlardan kat kat zengin ...masrafları cok az ...cogu yiyecegini sebzesini meyvesini kendi eker kendi bicer hayvanlarından sutunden peynir tereyag yapar ...urettiklerinin fazlasını da biz istanbulda yasayanlara yazın satar adamların 1-2 tane traktoru bicerdoveri kapıda 2 tane arabası vs ...bir traktor bir bicerdover bugun kac yuzbin euro ...
    Belki de bir gün gelecek o köy yaşantısını şehirlere taşıyacağız....gitmek mi zor kalmak mı ?

2. arkadaşlar bu bölüm pembe domatessiz olmaz biliyorsunuz ;)

muhteşem 3'lü

Tariş Çiğ Yağ Natürel Sızma Zeytinyağı

Çiğ Yağın öyküsü, zeytinin elle toplanıp özenle seçilmesiyle başlar. Tanelerin yere düşmemesi, darbe almaması gerekir. Bekletilmeden, granit taş değirmenlerde hamur haline getirilen zeytinler özel torbalara alınır, üst üste yığılır.
    Taşla ezilen zeytinler sulu baskıya girmeden önce, bu torbalardan çok değerli bir yağ süzülür.
    Hiçbir ısıl işlem görmeden, sulu baskı uygulanmadan, damla damla, kendi kendine süzülen bu eşsiz yağ, Çiğ Yağ olarak adlandırılır.

Kemal Kükrer Nar Ekşisi

(KESİNLİKLE Nar Ekşisi SOSU almayın hiçbir markadan, sosu dediği anda içinde %95 glikoz oluyor sadece %5'i nar ekşisi, bu açıklama zaten şişenin arkasında yazıyor ama insanlar bakmıyor)

3.  Alıntı Originally Posted by İsa Talayman Yazıyı Oku
    Belki de bir gün gelecek o köy yaşantısını şehirlere taşıyacağız....gitmek mi zor kalmak mı ?
    Sanki ANADOLU dan gelenler ve Suriyeliler şehirleri köylere döndürmemişler gibi...Zaten şu anda da yaşadığımız bu maalesef...

4. Moody's Sees a Sharp Contraction in Turkey’s Economy
    https://www.bloomberg.com/news/artic...n-lira-turmoil
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5. Yıllarca biriktirdiğiniz paralarınızı çerçöp yapmayın .Hele böyle ortamlarda ..
    Bu işler şu anda kumara döndü .
    Tümünü mevduat yada dolar yada hisse yapan tüm fırsatları kaçırdı ..
    Şu forumda dolarcı geçinen kimseyi görmedim ben6.50 den bozdum mevduat yaptım yada mevduatı bozdum dolar aldım para kazandım diyen ..
    Mevduatı tl olan yine kötünün iyisi gözüküyor sanki

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Dolarda yukarı atak var şu anda 5.44
    5.60-5.70 leri geçmesi zor
    Altın 214 .onunda 235 leri geçmesi zor
    Borsayıda verdiler bugun ,biraz hisse al sat yamak daha uygun gibi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    ŞOK marketlerde SIRMA SU diye bir marka var...Kalitesini bilemem alıp içiyoruz işte...

5 LT si 2.50 TL...
    Ben de BIM'den ayni fiyata Abant veya Ozkaynak alip likir likir iciyorum.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Albayrak: Kredi mevduat makası çok açık. 10 puanlar civarında haa, bu makas daralacak.
    Dostum hoşgeldin tekrardan ..Yerin gözüküyordu .Değerli paylaşımlarını bekliyoruz

Sayfa 94/1012 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •