Baskanin açıklamalarına bakınca Ben Arfa ve Lima olayi kapamış gibi..
Baskanin açıklamalarına bakınca Ben Arfa ve Lima olayi kapamış gibi..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Villarreal'in İspanyol golcüsü Roberto Soldado ile anlaşma sağladik
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Zenit'in 10 numarası GIULIANO VICTOR DE PAULA cuma günü İstanbul'a geliyor.
Fenerbahce kulübü sporcusu ve ülkemiz adına yarışan Ramil guliyev Londra olimpiyatlarında 200metrede Turkiye'ye altın madalya kazandirdi ve dünya şampiyonu oldu.
Bu ülkemizin dünya sampiyonasindaki ilk altın madalyasi oldu
![]()
![]()
![]()
süper bir başarı tebrikler Ramil e![]()
GULİYEV: "FENERBAHÇE OLMASA BELKİ DE ATLETİZMİ ÇOKTAN BIRAKMIŞTIM"
Londra Olimpiyatlarına gitmeden önce Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım ile ilgili açıklamalarda bulunan Guliyev "Bana çok büyük destek veriyorlar. En başta başkanımız Aziz Yıldırım. Bu kulüp olmasa belki ben Türkiye’ye gelemezdim. Kariyerimin, derecelerimin sebebi kulübüm Fenerbahçe olmasa belki de atletizmi çoktan bırakmıştım" demişti.
Lige iyi bir başlangıç yaparız bugün umarım.
Guliano transferinde yine bu hamsiler can sıkıntısı yaratıyor.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Benim yaratılışımda bir fevkaladelik varsa o da Türk olarak dünyaya gelmemdir."
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
Yer İmleri