Sayfa 941/1000 İlkİlk ... 441841891931939940941942943951991 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 7,521 - 7,528 arası.

Konu: Viop XLIII

1. Sabah telefona mesaj geldi arkadastan senin skbnk beş kat artmış diye... İçinde olmadıktan sonra neyleyim beş katı beklemezdim bu kadar zaten de... erken başladılar ralliye.. Eylül de başlar diyordum. Elimdekiler de bekliyor gelsin bizimle evlensinler diye... Kız kurusu kaldılar..
    Kader kısmet bazı şeyler. Bazen oturmak ziplamamak gerekiyor zırt pırt..

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. bu akbank niye oyun bozanlık yapıyor...

3. SKBNK da önce Rabobank alacak hikayesi, sonra Dogan alacak hikayesi vardı, ama bedelliler ile spekülatörü sıkıştırdılar bence, herif şansını tekrar denedi. 500 milyon dolar mevduat toplayabilen bir banka için normal bir durum. Herkese banka kurdurmuyorlar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bu akbank niye oyun bozanlık yapıyor...

vakit saat meselesi gundide varmış o atlarmı diye bekliyoruz
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. Arkadaşlar
    ahada bankaların yükselme sebebini buldum

TCMB'nin düzenlemesi kredileri ve faizleri frenledi
    Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) menkul kıymet tesisi kapsamında ticari kredilere getirdiği düzenleme kredi faizlerinin ve bununla birlikte kredi büyümesinin de gerilemesine yol açtı.

Kredi büyümesi ve faizleri Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) menkul kıymet tesisinde ticari kredilere yönelik düzenlemesinin etkisiyle geriliyor.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) ve TCMB verilerinden yapılan hesaplamalara göre ticari kredi büyüme hızı 13 haftalık, yıllıklandırılmış ve kur etkisinden arındırılmış olarak yüzde 19,5 büyüme kaydetti. Mayıs ayında kredi büyüme hızı yüzde 56,1 seviyelerine kadar yükselmişti.

Benzer eğilim ticari kredi faizlerinde de görüldü. Buna göre ortalama ticari kredi faizleri yüzde 22 seviyesine kadar geriledi.

6. Bir videoda Rusya ile iş yapan özel küçük bankalar var denmiş, onlar iyi kar elde eder.

Büyükler bence riskli işlere girmez.

7. Arada KAP vs bakmak lazım. Tekaüd sandığı satım yaptık der piyasayı bozar, çoğu bankada bu sandıklardan oluyor..

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    vakit saat meselesi gundide varmış o atlarmı diye bekliyoruz
    gundide bişey yok safi boş laf...

kahvehanede boş boş atıp tutan tipler gibi...

oğlum yazsana 3. ayağa baturalpi...

sonra kazanınca bak ben demiştim...

sen yazdınmı yok...eee ne konuşuyorsun...

Sayfa 941/1000 İlkİlk ... 441841891931939940941942943951991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •