Sayfa 942/990 İlkİlk ... 442842892932940941942943944952 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 7,529 - 7,536 arası.

Konu: Viop XLVII

1.  Alıntı Originally Posted by ZICO Yazıyı Oku
    Başta sayın KOÇ olmak üzere hepsi bol boş konuşuyor
    25 senedir söylediğim birsey var imşallah birgün gerçekleşecek
    türkiye liginden çekileceksin
    almanyadan bir takım satın alacaksın gücünün yettiği ligden
    bir hafta orada bır hafta burada tek kelime muhteşem olur
    bunlarda burada kendileri çalıp kendileri oyNasın NOKTA
    Katılıyorum.
    Bugün olmasa bir gün çekilecek.
    Dünkü kongrede şu ana kadar söylenemeyen bir çok şey ilk defa dile getirildi.

Dün kongreyi baştan sona takip edenler oldu ise dikkat çeken açıklamalar.
    -Bunların hepsinin kuyruğu tek yerde.
    -Örgüt mü kurdunuz onu da deviririz ulan.
    -Otobüs saldırasının faili meçhulu bulunmuyor ise.
    1:09:35 " Hiçbir Devlet,Hükümet, Siyaset bunları nasıl gideremeyeceğiz demiyorsa bunlar da işin içindedir."
    https://www.youtube.com/watch?v=oZlBKNAqIuM
    https://www.youtube.com/watch?v=06CcIV7NvAE
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    Bu hesap nasıl yapılıyor , açıklar mısınız
    Bende , sermayesinin 4,3 katı kar açıklayan bir hisse var,
    Bu hissenin ederi ne olur ve nasıl hesaplanır.
    Teşekkürler.
    Üstad, sermaye ile net karı oranlamak ancak temettü dağıtım oranı yüksek ve sermayesi yüksek şirketlerde değerlendirmeye giren bir parametre oluyor. Sermayesi düşük şirketler zaten sermayelerinin onlarca katı kar açıklayabiliyorlar. Daha gresifleri var ama tüm dünyaya ihracat yapan bir Koç şirketi olduğu için Otokar mesela. 24 mln TL sermaye, 1,24 milyar TL 12 aylık net kar. Kar, sermayenin 51 katı. Hisse ederi aslında en temel defter değeri demektir. Tamamen saf bir değerdir bu. Kara kaplı defterden yani son açıklanmış bilançodan ortaya çıkar. Burada yeniden değerlemeler en son ne zaman yapılmışa bakmak gerekir. Özellikle günümüzdeki gibi enflasyonist sezonlarda.

3. Yazdıklarımı üzerine alınma
    Hiç biri sana değil.

4. dost fikrini beyan etmiş hoşuma getti "Trade'de büyüme sırasıyla";

1-para kazanmaya başlama .
    2-kazandığını çıkarma(para yapma) .
    3-çevre edinme .
    4-tanınma/bilinme . şeklinde olmalı.

Ancak genelde insanlar 1.bölümü bile tam oturtamadan 3./4. evreyi kovalamaya çalıştığı için işin sonunda kendini kandıran piyasacıya dönüşüyor.
    Yeterince oluşmamış/oturmamış bir portföy ve trade sistemiyle çevre yapmaya çalışmak/tanınmak, bir yerde sizi o çevrede bir kurbana bir mayın eşeğine de çevirebiliyor ve sürekli az kazançla burada kendinizi kanıtlama yoluna itiyor.
    Bakın bu çok acıdır.
    Önce para yapmalı.
    Çok önemli tüyo.
    Trade'de gerçekten para yapmış insanı, şayet öyle değilseniz, ben para yaptım/büyüdüm diye kandıramazsınız; 5 dakikada bunu anlar ve ona göre davranır size.
    Bu boşa pazarlamayı ancak para yapamamışlar yer ve onun da kimseye bir faydası olmaz.

Güzel pazarlar Cenk .

5. ‘Borç alan, emir almaya da alışır’ sözüne bakıyordum, gerçekte öyle bir şey yok, olan giden parana olur. İnsanlar geçmişte kaybettiklerine ve gelecekte kazanacaklarına odaklanıyor. Öyle bir niyeti olan para yerine vaad verse çok daha etkili olur cebinden para çıkmaz.

Öte yandan siyaset farklı olabilir. Eski bir haber karşıma çıktı.

https://bigpara.hurriyet.com.tr/habe...isir_ID449273/
    25.03.2003
    Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ABD ile yürütülen görüşmelere dikkat çekerek, Son bir aydır yürütülen müzakereler şu gerçeği net olarak göstermiştir. Türkiye dış yardıma bağımlı olmaktan süratle kurtulmalıdır. Bu savaşta masanın dışına itilmek, Türkiye’nin istikbali ve güvenliği için vahim sonuçlar doğuracaktır dedi.

Adana İş Kadınları Derneği’nin düzenlediği ‘Irak - Amerika Savaşı’nın Türkiye ve Bölgemiz Ekonomisine Etkileri’ seminerinde konuşan Hisarcıklıoğlu, dış yardımın, bir ülkenin milli kaynaklarına dayalı gelişme politikası olmaması durumunda zarar vereceğini bildirdi. Hisarcıklıoğlu, Borç almaya alışan, emir almaya da alışır. ABD ile yürütülen müzakerelerden bu dersi çıkarmaz ve bu dersin gereğini yapamaz isek, ekonomik istikrar ve refaha kavuşamayız dedi.
    ...
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7. Trumpn bunların alayını bitiricekti ama iblisler hızlı çıktı..

Bidon a lafa ne hacet gölgesinde tokalasiyor dunya izliyor.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Boğalar destek analizi...

bir destek te ben atayım ...

Sayfa 942/990 İlkİlk ... 442842892932940941942943944952 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •