Sayfa 942/999 İlkİlk ... 442842892932940941942943944952992 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 7,529 - 7,536 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXIII

Bu saatten sonra emekli ikramiyesi falan artamaz, emekli maaşını zaten artıracağız derler savuştururlar.

Haaa... Olurda yasa çıkartırlarsa o zaman belki, fakat ipe un sermek dahi daha kolay bu meclis aritmetiği ile.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bu saatten sonra emekli ikramiyesi falan artamaz, emekli maaşını zaten artıracağız derler savuştururlar.

Haaa... Olurda yasa çıkartırlarsa o zaman belki, fakat ipe un sermek dahi daha kolay bu meclis aritmetiği ile.
    Mudurum, duzeltme icin tesekkurler, Olcay KILAVUZ olarak degistirdim zihnimde.

Bu konuda iki supheli taraf var, cinayeti isleyen cete ve ona bu isi veren, azmettiriciler.

Sonucta bu isin kararini Bahceli verdiye kadar gider bu is, o yuzden herkes hukuk varmis gibi oynamak durumunda.

Anladigim MHP, bizim dahlimiz yok bu Olcay iti yaptirdi diye siyrilmak dusuncesinde gibi geliyor bana.

Diger yandan, simdi ki IcIsleri Bakani'nin polis sefleri ile SOYLU'nun polis sefleri arasinda emniyette bir itisme var.

Muhtemelen MHP egiliminde olanlar tasviye edilecek.

Is'te bu iki nedenden oturu Bahceli ihale bana kalacak endisesi icerisinde, o nedenle teklifiniz neyse getirin dedi gecen hafta.

Eger benim okumam dogru ise bu teklifi ismini anmadan CHP'ye yapti.

Ayrica bugun Destici gibi luzumlu (!) biri cikti, 10.000 TL. ikramiye, 5.000 TL seyanen zam diye basin toplantisi yapti.

Bence de emekliye kemik bile atmaz bunlar ama gelismelerin seyri bu.

Emekli maaslari asgari ucret seviyesine cikarilsa, 10.000 de ikramiye verse dahi bu millet bir daha bunlara oy vermeyecegini en iyi AKP'liler biliyor, MHP'de bu sonsuz zillet altindan nasil kurtulurum plani icerisinde diye dusunuyorum.

Bakalim neler olacak.

Bekleyip gorecegiz.

Valla sana şöyle bakınca, hakikaten masum olduğunuzu anlıyorum...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

TBMM Genel Kurulu'nda oy birliğiyle kabul edilen İsrail'in Refah Katliamlarının Lanetlenmesine Dair Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Kısaca dolar artacak

6. Bloomberg HT’nin Mayıs ayı enflasyonuna ilişkin anketi sonuçlandı. Ankete katılan 18 kurumun medyan beklentisi Mayıs’ta TÜFE’nin aylık yüzde 3 artacağı yönünde.

Ankete katılan 17 kurumun medyan beklentisi ise Mayıs’ta TÜFE’nin yıllık yüzde 75 seviyesinde artması yönünde oldu.

Mayıs enflasyonu için en düşük aylık beklenti yüzde 2,2; en yüksek beklenti yüzde 5 oldu. Yıllık enflasyon için ise en yüksek tahmin yüzde 76; en düşük yüzde 67,1 oldu.

Bu anket döneminde 2024 yıl sonuna ilişkin enflasyon beklentisi 16 kurumun katılımıyla bir önceki anket dönemine göre değişmeyerek yüzde 43 oldu.

Diğer yandan 17 kurumun katılımıyla gerçekleşen 2024 yılı enflasyonunda zirve tahmini de bir önceki anket dönemine göre değişmeyerek yüzde 75 oldu. Piyasa enflasyonun bu ay zirve yapmasını bekliyor.

Aylık beklenti en dusuk 2.2 diyenTuik uzmanı,
    En Yüksek beklenti %5 tahmin eden de sokaktaki yurttaş galiba.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Kısaca dolar artacak
    Carry Trade var mı , yoksa illizyon mu , ben takip edemediğimden bilemiyorum..Görebildiğim Eylül Ekimden önce döviz serbest salınıma bırakılmayacak görünüyor...Ha 9 günlük bayramda bu işi halederlerse carry trade yok demektir, Sonbahara kalırsa kılçıksız %15 dolarına faiz alan carry trade kenara çekilip suların durulmasını bekleyebilir...

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Cep to Cep.
    Sağ cep sol cep.
    Hangi cebe elini atsan tutuyorsun.

Döviz Dövizi

demeyi çok isterdim.
    egeduk ustadım şimdi diyorsunuz ki

sağ taraftayken sola yatırıyorlar doğru mu anlamışım

Sayfa 942/999 İlkİlk ... 442842892932940941942943944952992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları