Sayfa 943/1005 İlkİlk ... 443843893933941942943944945953993 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 7,537 - 7,544 arası.

Konu: Viop LII

geçen gördüm. koç üniversitesi yıllık 420 binmiş. üstüne bir de okuyacan. onun yerine koç hissesi al daha iyi demişler.
    audentes Fortuna iuvat

SOT da BofA satışta gene dalya yaptı, bakalım kapanış da alacak mı, hergün ki gibi!

3. Pavyonda hesap fazla gelmis herhalde iphone 21 promax i satmissin

Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    He valla okumak kötü, dün lise arkadaşımla görüştüm, 80 kişi calistiriyorum dedi. Sen patron olmuşun dedim, ehh işte yagimizda kavruluyoruz dedi. Ağam benle eglenirsin dedim bende.Çocuklar okuyor ama sonu sıkıntı, meslek sahibi veya ticaretle uğraşsalar çok iyi olur.

Keşke nedir Olric? Hatalarımız efendim. Çok mu hata yaptık. Keşke diyecek kadar efendim.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

4.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    geçen gördüm. koç üniversitesi yıllık 420 binmiş. üstüne bir de okuyacan. onun yerine koç hissesi al daha iyi demişler.
    Keşke 420 olsa. 520 kaat

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Pavyonda hesap fazla gelmis herhalde iphone 21 promax i satmissin
    Gitmez olaydım abi, Suriyeli bir gözele vurulunca güzelim 21 promax ım yalan oldu.

Keşke nedir Olric? Hatalarımız efendim. Çok mu hata yaptık. Keşke diyecek kadar efendim.
    Son düzenleme : altınorta; 03-08-2023 saat: 14:18.

şu an ağvada köyde kapının önünde oturuyorum.köydeki bi agabey geldi erik agacının üstündeki bir bitkiyi gösterdi.bu ökse otudur dedi.herseye devadır.eriğin degerini bilmiyoruz yerlere dökülüyor dedi .ökseotuda para ediyormuş dedigine göre.haybeye yasıyorum bos boş.
    not: cıvırık diye bir kuş tohumunu ağaca bırakıyomuş dışkısıyla....bayağı bilgili bir ağabeye benziyor.
    not:bu köyde büyümedim tanımıyorum ağabeyi pek.
    taze bilgi doğruluğunu araştırmadım.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    okutmak için para harca,sonra o parayı geri kazanmak için cocuklar zamanlarını harcasın.
    fiyat kazanç oranı hesaplamasıda zor .okutuyoruz biz de .ama ne için sorusuna cevap veremiyorum
    okusunlar mutlaka...

ama ticarette yapabilirler sonrasında. arkadaş çevresi edinirler ufukları gelişir okulda öğrendikleri belki gerçek hayatta karşına hiç çıkmaz ama o çevre bile kurtarabilir.

diğer konu yoksun büyümesin .. yani sana gelecekte beni okutmadın diyip kolaya kaçmasının önüne geçmiş olursun.

türevdi integraldi cisimlerin dayanımıydı termodinamikti akışkanlar mekaniğiydi benim kafama tonla şey soktular .. çıktımı karşıma çıkmadı. ama problem çözmeyi öğrendik. yok baraj kapağı diklemesine değilde yanlamasına konursa suyun basıncıni hesapla hadi bakam.

ufku genişler mi bilinmez kişiye bağlı.. benimki gelişmedi

ama ticaretle uğraşmaları için engel değil bunlar. çocuklarına iyi bir eğitim gelecekte torunlarının yaşamınıda belirler.

8.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    materyalistik, atayiztik perspektiften bakınca üyle gibin durur.
    ama aristo hikayenin emlağın annatığı gibin,
    ölünce çöp olacağız
    fikrine katılmaz.
    ona göre insan buraya bir değer katar,
    bu değer onu ölümsüz kılar.
    iyi dedim dimi aristo.
    Bir arkadaşım beni iyice sarhoş etti sonra sorguya çekti. Ben ateistim sen nesin diye sordu. Ben o kadar ileri gidemedim iman sahibiyim dedim. İslamın şartı kaç imanın şartı kaç vs. Sen daha bunları bilmiyorsun nasıl müslümansın vs.

Sonra kaç ay sonra geldi ben aslında Hristiyanım dedi koynundaki haçı gösterdi.

O yüzden herkesin görüşüne saygı duyarım.

Öta yandan bana ters bir şey gelmediğine göre iman sahibi olmam da sakınca yok. Bazıları yumuşak Tanrı sever, bazıları güçlü sert Tanrı ister, bazıları da Tanrı filan olmasın ben böyle gayet iyiyim der.

Tanrı'nın vasiflarını insan koymuştur ilave olarak da Tanrı'nın kendi ilave vasıfları var. Bence iki taraf da halinden memnun olmalı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 943/1005 İlkİlk ... 443843893933941942943944945953993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •