Originally Posted by
KaraKemal
gıda grubu şirketlerinin temel verileri aşağıda.. kerevitaş en düşük ev/ebitda, ve en düşük bir kaç p/e oranından biri, satış büyümesi mükemmel, şok market avantajı vs vs
üstüne bir de satılma hikayesi ekle.. tek geçiyorum

Yan tahtalarda DOAS, AKSA, FRIGO, GSDHO ve CEMTS var bende. FRIGO'nun değerleme rasyoları süper değil ama yıllık cirosu 10M Euro iken 20M Euro ihracat anlaşması yaptı, kârını birkaç katına çıkarmayı garantiledi gibi. GSDHO piyasa değeri kadar kasada döviz var ve navlun gelirleri nedeniyle cirosu $ bazlı ağırlıklı, önümüzdeki bilanço döneminde daha görünür olacak bu durum. DOAS'ta kısa vadede çok beklentim yok ama çip krizi bitince 2022 onun zamanı olacak. AKSA ise orta ve uzun vadeli tuttuğum bir hisse, kimi zaman bakmıyorum bile fiyatına. CEMTS ise çelik dökümcü otomotive çalışıyor rasyoları oldukça olumlu diye aldım, çok fazla yok. CUSAN vardı bir de iyi kar bıraktı ama 3. çeyrek bilanço üzdü biraz. 4. çeyrek takip edeceğim.
Takip listem ise,
CIMSA
YKSLN
AKSEN
TTRAK
EGSER
ISMEN
Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
Yer İmleri