Sayfa 945/1003 İlkİlk ... 445845895935943944945946947955995 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 7,553 - 7,560 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Spread daha fazla aslında uyarım long poz için ama ay sonu 15.30da devlet baba kuru 3-5 kuruş ucuzdan kapatıyor. %10stopaj + 3 4 kurus daha cepten veriyoruz dolar longta.

YTD
    devlet baba ucuzdan kapatmıyor, tanımlı prosedür var- tcmb sabahtan itibaren her saat başı oluşan fiyatların ortalamasını alıyor ve 15.30 ilan ediyor.. sen de hesaplayabilirsin uzlaşmanın ne olacanı.. 15.30 sonrası spot farklı fiyatlara gidebilir, ama uzlaşmayı ırgalamaz bu

2. 12,20 garan çıpası longcular için iyi olmuş gibi gözükmekle birlikte bankacılık endeksinin el freni çekmesine yol açmış olabilir...

12,20 den alıcak diye mart sonunda bitirmeyi düşünüyıorlarmış orayı geçmeden bekliyecek mi?

kur sabitleme gibi bişey oldu...

3. kısa sürede %40 gitmiş bir bankacılık endeksi var ona göre dikkatli olunmalı...

garan 12,20 çıpası unutulmasın...

4. Bunu bilmiyordum yeni öğrendim tesadufki aysonları öğleden sonra sabahtan yüksek oluyor

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    devlet baba ucuzdan kapatmıyor, tanımlı prosedür var- tcmb sabahtan itibaren her saat başı oluşan fiyatların ortalamasını alıyor ve 15.30 ilan ediyor.. sen de hesaplayabilirsin uzlaşmanın ne olacanı.. 15.30 sonrası spot farklı fiyatlara gidebilir, ama uzlaşmayı ırgalamaz bu

5.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    gıda grubu şirketlerinin temel verileri aşağıda.. kerevitaş en düşük ev/ebitda, ve en düşük bir kaç p/e oranından biri, satış büyümesi mükemmel, şok market avantajı vs vs

üstüne bir de satılma hikayesi ekle.. tek geçiyorum

Yan tahtalarda DOAS, AKSA, FRIGO, GSDHO ve CEMTS var bende. FRIGO'nun değerleme rasyoları süper değil ama yıllık cirosu 10M Euro iken 20M Euro ihracat anlaşması yaptı, kârını birkaç katına çıkarmayı garantiledi gibi. GSDHO piyasa değeri kadar kasada döviz var ve navlun gelirleri nedeniyle cirosu $ bazlı ağırlıklı, önümüzdeki bilanço döneminde daha görünür olacak bu durum. DOAS'ta kısa vadede çok beklentim yok ama çip krizi bitince 2022 onun zamanı olacak. AKSA ise orta ve uzun vadeli tuttuğum bir hisse, kimi zaman bakmıyorum bile fiyatına. CEMTS ise çelik dökümcü otomotive çalışıyor rasyoları oldukça olumlu diye aldım, çok fazla yok. CUSAN vardı bir de iyi kar bıraktı ama 3. çeyrek bilanço üzdü biraz. 4. çeyrek takip edeceğim.

Takip listem ise,
    CIMSA
    YKSLN
    AKSEN
    TTRAK
    EGSER
    ISMEN
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    babam arsa satmış bugün hissedardı yani aileden kalan neyse satılmış bugün payına düşeni almış...dolar alıcam diyor altın alalım dedik ama kuyumcu bu kadar altını evde saklayamazsın amca demiş...sen ne dersin dedi bişey diyemedim ne diym şimdi alma desen dolar uçarsa oradan zarar...al desen dolar düşerse oradan zarar...sen bilirsin baba dedim...

arsa kalsa desen diğer hissedarlar falan var satalım diyen var satmayalım diyen var mecburen herkes payına düşeni bir şekilde alması gerekiyor...

ne biçim iş bu ya? insanlar parasını korumanın derdine düşmüş...80 yaşında adam ya...

7.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    babam arsa satmış bugün hissedardı yani aileden kalan neyse satılmış bugün payına düşeni almış...dolar alıcam diyor altın alalım dedik ama kuyumcu bu kadar altını evde saklayamazsın amca demiş...sen ne dersin dedi bişey diyemedim ne diym şimdi alma desen dolar uçarsa oradan zarar...al desen dolar düşerse oradan zarar...sen bilirsin baba dedim...

arsa kalsa desen diğer hissedarlar falan var satalım diyen var satmayalım diyen var mecburen herkes payına düşeni bir şekilde alması gerekiyor...

ne biçim iş bu ya? insanlar parasını korumanın derdine düşmüş...80 yaşında adam ya...
    gram altın alsın, banka gram hesaında dursun işte..Allah muhafaza birilerinin kulağına gider, gerçekten yaşlı başlı insanlar için buyük tehlike..hatta banka kasasına koymak en iyi çözüm olabilir.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8. şimdi büyükler pati çekip yan tahtalar gidebilir...

Sayfa 945/1003 İlkİlk ... 445845895935943944945946947955995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •