Sayfa 945/1000 İlkİlk ... 445845895935943944945946947955995 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 7,553 - 7,560 arası.

Konu: Viop XLIII

4 saattir patinaj var. Günlük 5 ortalamadan yine çok uzaktayız.
    Her an ayı abiler gelebilir, dikkat edelim.

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Ben yazdım ama "sözü bir aracı kurumu sahibinden duydum" şu an gayrifaal daha doğrusu ortaklığı kalmadı
    22 yıldır içmiyom ama içerken rakı arkadşıydık işde...aslında rakibimdi bir bakıma çünkü onun titri benden yüksek olduğu için benden çok ona sorar olmuşlardı...
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

3. kardeşim vereceksin eşşek gibi, hala neyin algısını yapıyosun

yıkıl gitsin, mal eksiği olanlar ihtiyacını gidersin, haftasonu riskini almak istemeyenler almasın,
    sal aşağı, hadi cnm

4. Aksam pazari teyzeler olurmu
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5. Spotçu yüklenip satınca vadelideki görünmez alıyor bu sefer arbitrajcı geliyor, olmayan hisseyi açığa satan en çok zararı ediyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Her yer tavana kitli olmasa sistem sat diyor derdim ama her yer kilit yarin sabahi bekleyecez.

Bu gun kamyonu vestelle yukledim gider mi acaba

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Spotçu yüklenip satınca vadelideki görünmez alıyor bu sefer arbitrajcı geliyor, olmayan hisseyi açığa satan en çok zararı ediyor.
    Olmayan hisseyi satıyor diyorsunuz da alan da portföyünde olmayan bir hisseyi alıyor, al-sat yapıyor, diğeri de sat-al yapıyor, hiç olmazsa bu alışla sonuçlanıyor,
    Zaten haklısınız fiyatı pahalı bulup da almayıp, bir de açık yapan bu Rallide büyük kayıp yaşıyor,

8.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Olmayan hisseyi satıyor diyorsunuz da alan da portföyünde olmayan bir hisseyi alıyor, al-sat yapıyor, diğeri de sat-al yapıyor, hiç olmazsa bu alışla sonuçlanıyor,
    Zaten haklısınız fiyatı pahalı bulup da almayıp, bir de açık yapan bu Rallide büyük kayıp yaşıyor,
    Kim BBHT'ye çıksa sıradışı durum var diyor, ortalamaların çok üstüne gelmiş.

PD/DD 1 ve üzerinde daha ciddi satışlar olur, millet daha zararını kurtaramadı.

Para sağdan soldan bulunuyor ama kıt olan hisseyi kimse vermek istemez, gider kendi satar.

Temerrüt faizi artık 3-4 katı denmesi de manidar, başka yerden bul para deniyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 945/1000 İlkİlk ... 445845895935943944945946947955995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •