Sayfa 945/1011 İlkİlk ... 445845895935943944945946947955995 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 7,553 - 7,560 arası.

Konu: Viop XLVI

1. : Memur-Sen: Maaş ve ücretlere yapılacak yüzde 25 artışın, kamu görevlileri ve emeklilerinin beklentilerini karşılamadığını ifade ediyoruz

ANKARA (AA) - Memur-Sen, memur maaşları ve memur emeklilerinin aylıklarına yapılan
    yüzde 25 zammın beklentileri karşılamadığını kaydetti.
    Memur-Sen Başkanlar Kurulu adına yapılan yazılı açıklamada, "Sözleşmeliye Kadro
    Şöleni"nin dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlendiği anımsatılarak,
    şu ifadeler kullanıldı:
    "Kamu görevlilerimiz, halka hizmet Hakk'a hizmet anlayışıyla bütün zorlu süreçlerin
    başkahramanı olmuş, devletimizin büyümesinde asli özne olarak yer almış, vatan
    toprakları içinde ve dışında milletimizi her daim yücelterek temsil etmiştir.
    Bu temsil ve hizmet aşkıyla kamu görevlilerimiz, haklı bir sebeple kayıpları
    telafi edecek ve beklentilerini karşılayacak ilave ek zam talebi içerisindedir.
    Memur-Sen olarak, önceliğimiz kamu görevlilerimizin refah ve felahını korumak,
    hedefimiz adil gelir dağılımının milletçe paylaşılmasını sağlamak ve gündemimiz
    kamu görevlilerinin piyasa koşulları içerisinde haklı beklentileri olan ilave
    ek zam talebini bütün mecralarda haykırmaktır."
    Dün açıklanan aralık ayı enflasyon verisinin ardından tüm Memur-Sen teşkilatı ve
    üyelerinin, ilave ek zam beklentisini bir kez daha güçlü şekilde dile getirdiği
    belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
    "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından maaş ve ücret artışının
    yüzde 25 olarak uygulanacağı açıklanmış, zammın yetersiz olduğu gerek teşkilatımızın
    salondaki güçlü atmosferiyle gerekse Konfederasyonumuz aracılığıyla defaten
    iletilmiştir. Bu durum karşısında, Memur-Sen Başkanlar Kurulumuzla yaptığımız
    istişare sonucu, maaş ve ücretlere yapılacak yüzde 25 artışın, kamu görevlileri
    ve emeklilerinin beklentilerini karşılamadığını ifade ediyor, kamu görevlilerimizi
    rahatlatacak, hakkaniyetli, adil gelir dağılımını sağlayacak 'seyyanen ek
    bir adım'ın ocak ayı maaş ve ücretlerine yetişecek şekilde gerçekleştirilmesi
    gerekliliğini hükümetin dikkatine sunuyoruz."
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

2.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Süper bir gündü önce short açtım 1 nolu resimde ardından kapadım sonra 2 nolu resimde long açtım az öncede kapadım
    Bereket versin

Dayı helal olsun ama

ama dayı

dikkatin dağılmasın dikkatli ol.

3.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Birazdan ekran görüntüsü atıp psikolojini bozarım ������
    işlem lotlarını da ekle ekran görüntüsüne de abondone et arkadaşları

haydi big dayı göster rakamları, haydiiii

4. Burada delikanlının.biri altın s yi yazmıştı
    20 tl fark çok dediniz şimdi o farkta açıldı

Sonra Mercedes’i nasıl alıyor adımız oluyor 🤗🤗🤗🤗🤗

5. Big big abi 65 guruş makasa kadar çıktı, herifte hiç insaf yok, zalım oğlu zalım 30 guruş pahalı diyorduk şuan 30 guruş ucuzmuş, düşsede alsak
    Hamdım Piştim Yandım

6. Çökmüyor muyduk ya..
    Ne oldu eksi 1 den artıyı zorluyor yine..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Çökmüyor muyduk ya..
    Ne oldu eksi 1 den artıyı zorluyor yine..
    ŞUBATA kadar gogogogo...sonra hele mart-nisanda bıst100 den uzaklaşmak lazım...

8. Hadi yavrum pala enka ereğli tekfen topla da gel. 640 ı geçince bir şey deneyecem.

Sayfa 945/1011 İlkİlk ... 445845895935943944945946947955995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •