Sayfa 944/1011 İlkİlk ... 444844894934942943944945946954994 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 7,545 - 7,552 arası.

Konu: Viop XLVI

1.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    SPK arz olayına dur demesi lazım,
    Yeter demesi lazım,
    52 adet firma bu yıl arz edilecek deniyor
    para çıkışı borsayı gümletir
    yeniyim, çömezim, yazdığımı dikkate almayın
    ALFAS ın halka arzına arkadaş 60.000 başvurdu 5000 tl lik vermişler..
    Gerçi 60 dan 300 e geldi tahta..O bile ihya etti..
    Yani Diyeceğim odur ki..
    Girmek isteyen çıkmak isteyenden fazla.

ALFAS dan sonraki 1-2 halka arz da daha da komedi rakamlar verilmiş sanırım..

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    gogogo...nerede mercedesci?
    Birazdan ekran görüntüsü atıp psikolojini bozarım 🤗🤗🤗
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

3. Daha evvel 70 tl olarak belirlediğimiz EREGL deki hedef fiyatımızı 6.28 tl ye çekiyoruz.
    Sat ağır sat ne bulursan sat açığa sat konu komşudan bul buluştur sat olmadı yine sat..daha da olmadı fabrikaya git cam çerçeve ne bulursan indir.... şeklinde güncelliyoruz..

Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    O picamayı bozkuş astiysa iki kere düşünecen. Ermiş dedik güvendik Bozkuşa züğürt fasfakir kaldık. Gel pazara gidek sen ceviz sat bende yanında picama limon satayım
    Sizede bişii beğendiremiyoruz, tepeden eski parayla 10bin puan düştü, taş atıpta kolunuz mu yoruldu, kar cebe yapaydınız çok uzun vadeli şort mu olur, adı üstünde kısa poz
    çok uzuncuysan lönk yabcan uzunvade
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Haydi sor sor..
    Buralardayım..
    Minik düzeltmeler dışında go go go tartartar..

Yalnız ONS altın sağlam ralli yapıyor..
    Neyi fiyatlıyor acaba..
    FED 83560 kere faiz artırmış idi halbuki 1200 dolara falan düşmesi gerekmez miydi
    ONS ayrı yardırıyor ALTINS1 ayrı yardırıyor

istemiyorum kardeşim para diyorum zorla para veriyorlar o konuda ben de çok kırgınım bernankeye... neymanke neyse işte güvrecinlere şahinlere

6. Süper bir gündü önce short açtım 1 nolu resimde ardından kapadım sonra 2 nolu resimde long açtım az öncede kapadım
    Bereket versin

7.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    sen almayıver, kısıtlı bütçesi olan evi olmayan orta-alt gelir grubu için bu kampanya, seni ilgilendiren bi şey yok ki

malum tayfa yıllarca avaz avaz bağırdı -beton ekonomisi, konut balonu, sakın ev almayın, bu fiyatlar balon, varsa eviniz satın diye 7/24 bağırdı bu kitle.. bu cayırtıya bakan millet sandı ki, konut fazlası var -ev almak için acele etmeyeyim.. sonra corona esnasında inşaat şantiyeler 1 sene durdu, sadece bu 1 yıllık arz eksiği bütün arz/talep dengesini allak bullak etti.. 3000 kiralar oldu 25000, ev fiyatları dolar bazında 3 kat arttı.. 2-3 sene evvel ev alabilecek durumda olup da, bu salakların laflarına bakıp almamış olanlar yeni fiyat seviyesinde elleri böğründe kalakaldı.. konut balonu olmuş olsaydı, milyonlarca boş ev olduğu iddiaları doğru olsaydı, şimdi piyasa böyle mi olurdu ??

aynı kitle utanmadan gelip hala konut piyasasıyla alakalı yorum yapmaya kalkıyor
    Lemm BlackKemal hise ve U30 yorumların tutarlı
    Emmee
    Siyasette zıçoyunn
    Ev,tarla fiyatları
    23 Eylül 2021 den itibaren katladıkça katladı
    Bence sende biliiyoonn emmeee iştee

8.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Birazdan ekran görüntüsü atıp psikolojini bozarım ������
    Ekstre üsterüükk
    Yoksa
    Abka haklı

Sayfa 944/1011 İlkİlk ... 444844894934942943944945946954994 ... SonSon