Sayfa 945/1008 İlkİlk ... 445845895935943944945946947955995 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 7,553 - 7,560 arası.

Konu: Vıop LVI

01/12/2023 Cuma günü risk primi yükselmiş,

Türkiye CDS 5 Yıllık USD Türkiye CDS 5 Yıllık USD

334,97 +6,65 (+2,03%)

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Halka arzdan daha fazla mal kapmak için, anasına danasına açtırdığı hesaplardır bu eksilenler.
    Yeni hesapların büyük çoğunluğu halka arzdan mal alıyor sonra satıyor. Başka işlem yok.
    Bunlar ayrılsa ne olur ayrılmasa ne olur?
    bu hikayenin neden olduğunu yazarımda sıkıntı yaşarım şuan hiç birşey göründüğü gibi değil.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Her hafta sonu dostlarımla oturur güzel bir yemekle kendimizi resetleriz güzel oluyor , ilerleyen saatlerde gıybette oluyor
    borsada olan dostlarımdan bir tanesi bu son zamanlardaki fon muhabbetindeki paraların vadeli işlemlerde resetlendiğini duyduğunu söyledi.Bu hafta borsada beklentim geçen hafta yazdığım gibi belli bant aralığında döner Aralık 4-18 arası derecelendirme hikayesi, x30 tahta değişimleri , faiz beklentisi vs seneyi tamamlarız, tahta bazlı hareketlerle oyun dönmeye devam eder , kuş teknik olarak kanalın tepesinde kapanış yaptı cuma akşamı çinde oluşan salgın haberlerinden dolayı satışlar olmazsa formasyonda yukarı kırılım olup olmayacağı takip edilmeli kırılım olursa hedef fiyatı yazarım.Yalnız oyunda olanlar veya buralardan girenler maliyete göre stoplos koymalı , Şimşeğin geçen haftaki konuşmasında en önemli cümlesi bence İş dünyasına çağrı yapan Şimşek "Önümüzdeki dönemde iç talep yavaşlayacak, şirketlerimiz mutlaka dış pazar arayışına girsinler, her türlü desteği vereceğiz" dedi.
    bilançolardan önce veya bilançoların bitimine doğru şuanda kulak arkası yapılmış gözüken bu cümleyi fiyatlanacağını düşünüyorum.
    HocM zaten daralma başladı, ilerisi için çok sıkı elemek gerekir,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    220-270 taşıyan likilite tepe yaptırıp banka hikayesine yatırılıyor bu arada dönen para badem spor parası çoğu bana göre.
    Kuşta formasyon var 240 dk da çalışırsa 254-251 bant formasyon hedefi
    Özelden thy yorumuma laf yetiştiren bak koçum takip ediceksen yorumlarımı hergün ne yazdığımı baştan sona takip et , çıkıp kitabın okumadığınız bölümlerinden bana sallamayın , beni takip etmeyede mecbur değilsiniz hem eleştirip hem neden yazdıklarımı takip edersiniz , içinizden bazıları buradada yazanlar var onların içinde kendilerini çok zeki sanıyorlar etliye sütlüye dokunmayan topik sakinleri gibi gözüküp gerek özelden gerek burada arada laf çakmaları yapıyorlar sonra ben bunlara onlar gibi ortaya değil direk yazdığımdan sinkaflı cümleler kurmak zorunda kalıyorum ,
    Adam bizi red listesine koyduğunu söylüyor bakıyorsun normal yorumunda benimle ilgili yorum yapıyor alıntılamadan sonra burada sabah akşam boş yorumlamalar yapıyor 2-3 ekürüsüylered lenen kişinin yazdıklarını görmezsin bu işleri bırakın .
    yukarda alıntıladığım yorum ayın 27 sinde yazılmış nereden döndü 251 kabul etsenizde etmesenizde benim oyunumun ağırlığı teknik dir ha içini katalizörle süslerim o ayrı ama bana laf yetiştirmeyi bırakın kendi cebinize girene bakın .
    kolay gelsin
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. Daha halka arz furyası devam etmekte. Ayrılık sebebi de tutsalar ya da tutuyorlarsa da paylaşsalar güzel olurdu. Tahmin et deseler , bu ayrılanların büyük çoğunluğunun vefat sebepli olduğunu söylerdim.

Sağlıkla …

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Halka arzdan daha fazla mal kapmak için, anasına danasına açtırdığı hesaplardır bu eksilenler.
    Yeni hesapların büyük çoğunluğu halka arzdan mal alıyor sonra satıyor. Başka işlem yok.
    Bunlar ayrılsa ne olur ayrılmasa ne olur?

6.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    HocM zaten daralma başladı, ilerisi için çok sıkı elemek gerekir,
    son çeyrek bilançolar iyi izlenmeli şimşeğin sözünü daha önceden hesaplayanlar badem gözlüler hem kredili hem spotta kar alan yapanlar olduğunu düşünüyorum , yabancı tarafında gözükende gerçekse iskontolu mal almaya gelen daha önce bunu burada belirttim yerli satarken yabancı iskontolu mal almaya gelecek demiştim.Ha bu seneryom yanlışsa cep to cep dönüyor takaslarda fonlardan çıkışlar mevcut karşı ayakta yabancı , bazı kurumlardada tahta değişimleri var şimşeğin söyledikleri ile alakalı daha defansif tahtalara geçişler .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

faiz kararı günü sattılar... ertesi gün ŞİMŞEK'i konuşturdular

perşembe günü sattılar... gecesinde GÖRÜNÜM spekülasyonu yaptılar

xu030.... 900.000

xu100...835.000

x30yvade... 913.000

f_xu0301223... 940.000

geçebileceklerine gözü kesen buyursun longlasın... (spot30 900.000 endekste, vadelide 940.000 e bile ulaşılamıyor )

NOT: aylık grafikte çıkan rakamlardır

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    son çeyrek bilançolar iyi izlenmeli şimşeğin sözünü daha önceden hesaplayanlar badem gözlüler hem kredili hem spotta kar alan yapanlar olduğunu düşünüyorum , yabancı tarafında gözükende gerçekse iskontolu mal almaya gelen daha önce bunu burada belirttim yerli satarken yabancı iskontolu mal almaya gelecek demiştim.Ha bu seneryom yanlışsa cep to cep dönüyor takaslarda fonlardan çıkışlar mevcut karşı ayakta yabancı , bazı kurumlardada tahta değişimleri var şimşeğin söyledikleri ile alakalı daha defansif tahtalara geçişler .
    Evet fon cikislariyla el değiştiriyor bazıları,ama alan net yabancimj bilinmiyor
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 945/1008 İlkİlk ... 445845895935943944945946947955995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •