01/12/2023 Cuma günü risk primi yükselmiş,
Türkiye CDS 5 Yıllık USD Türkiye CDS 5 Yıllık USD
334,97 +6,65 (+2,03%)
01/12/2023 Cuma günü risk primi yükselmiş,
Türkiye CDS 5 Yıllık USD Türkiye CDS 5 Yıllık USD
334,97 +6,65 (+2,03%)
Özelden thy yorumuma laf yetiştiren bak koçum takip ediceksen yorumlarımı hergün ne yazdığımı baştan sona takip et , çıkıp kitabın okumadığınız bölümlerinden bana sallamayın , beni takip etmeyede mecbur değilsiniz hem eleştirip hem neden yazdıklarımı takip edersiniz , içinizden bazıları buradada yazanlar var onların içinde kendilerini çok zeki sanıyorlar etliye sütlüye dokunmayan topik sakinleri gibi gözüküp gerek özelden gerek burada arada laf çakmaları yapıyorlar sonra ben bunlara onlar gibi ortaya değil direk yazdığımdan sinkaflı cümleler kurmak zorunda kalıyorum ,
Adam bizi red listesine koyduğunu söylüyor bakıyorsun normal yorumunda benimle ilgili yorum yapıyor alıntılamadan sonra burada sabah akşam boş yorumlamalar yapıyor 2-3 ekürüsüylered lenen kişinin yazdıklarını görmezsin bu işleri bırakın .
yukarda alıntıladığım yorum ayın 27 sinde yazılmış nereden döndü 251 kabul etsenizde etmesenizde benim oyunumun ağırlığı teknik dir ha içini katalizörle süslerim o ayrı ama bana laf yetiştirmeyi bırakın kendi cebinize girene bakın .
kolay gelsin
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
son çeyrek bilançolar iyi izlenmeli şimşeğin sözünü daha önceden hesaplayanlar badem gözlüler hem kredili hem spotta kar alan yapanlar olduğunu düşünüyorum , yabancı tarafında gözükende gerçekse iskontolu mal almaya gelen daha önce bunu burada belirttim yerli satarken yabancı iskontolu mal almaya gelecek demiştim.Ha bu seneryom yanlışsa cep to cep dönüyor takaslarda fonlardan çıkışlar mevcut karşı ayakta yabancı , bazı kurumlardada tahta değişimleri var şimşeğin söyledikleri ile alakalı daha defansif tahtalara geçişler .
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
faiz kararı günü sattılar... ertesi gün ŞİMŞEK'i konuşturdular
perşembe günü sattılar... gecesinde GÖRÜNÜM spekülasyonu yaptılar
xu030.... 900.000
xu100...835.000
x30yvade... 913.000
f_xu0301223... 940.000
geçebileceklerine gözü kesen buyursun longlasın... (spot30 900.000 endekste, vadelide 940.000 e bile ulaşılamıyor )
NOT: aylık grafikte çıkan rakamlardır
Yer İmleri