Sayfa 945/1069 İlkİlk ... 4458458959359439449459469479559951045 ... SonSon
Arama sonucu : 8545 madde; 7,553 - 7,560 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1.  Alıntı Originally Posted by Prtaszede Yazıyı Oku
    1 milyon istenen arsa makine takımın arsası
    Makina takım arsayı gözde girişime sattı gözde girişimin arsayı satacağını sanmam makina takım ayrılma hakkını kullandırmıştı

2. S.a.satıp kaçaçakmı diyorsun hakan net bilgimi.. Ben bunları yarın bilgi aldığım kişiye atayım.

3.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    makina takım arsayı gözde girişime sattı gözde girişimin arsayı satacağını sanmam makina takım ayrılma hakkını kullandırmıştı
    ülkerin orası bende biliyorum.onur kardeşim satıp kaçma işi olurmu ne dersin.

4. Bana bilgi aldığım kişi ister inan ister inanma eskisinden daha fazla borsaya dönmek için uğraşıyor dedi ve her gün görüştügü biri.

5. Bu ilanlarla printaş arasında bağlantı kurmak zor

6. PRTASZEDE BU ARKADAŞ HER HALDE İNVESTİNG DE PAYLAŞMIŞ NASIL BÖYLE NET ŞEYLER YAZIYOR ACABA/
    Hkan Çelik
    07 Eyl 2023 22:54
    Ali eşref Çavuşoğlu arsayı satıp akrabalarindan gizli 20 milyon da komisyon alarak ülkeden kaçmayı planlıyor milleti dolandırdılar bu akp hükümeti de destek veriyor

7.  Alıntı Originally Posted by şafk Yazıyı Oku
    ülkerin orası bende biliyorum.onur kardeşim satıp kaçma işi olurmu ne dersin.
    Mümkünmü ya olacak iş değil şirketin hurdasını bile satamaz

8.  Alıntı Originally Posted by şafk Yazıyı Oku
    PRTASZEDE BU ARKADAŞ HER HALDE İNVESTİNG DE PAYLAŞMIŞ NASIL BÖYLE NET ŞEYLER YAZIYOR ACABA/
    Hkan Çelik
    07 Eyl 2023 22:54
    Ali eşref Çavuşoğlu arsayı satıp akrabalarindan gizli 20 milyon da komisyon alarak ülkeden kaçmayı planlıyor milleti dolandırdılar bu akp hükümeti de destek veriyor
    Böyle bi yazıyı yazması ilginç şirketlerin iflasları ve tasfiyeleri akp yönetimi tarafından nerdeyse imkansız hale getirildi bi sorunumuz varsa oda denetim le ilgili bu konuda cumhurbaşkanının kararıyla denetime tabi şirketler denetlenebilecek iflas erteleme davasının sonucu belli konu 5 yılda borçlar için tasfiye edilen bi varlığı olmadı çavuşoğulları kaçacak olsaydı iflas erteleme kararı almadan önce kaçmış olurlardı.

Sayfa 945/1069 İlkİlk ... 4458458959359439449459469479559951045 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •