Sayfa 948/1003 İlkİlk ... 448848898938946947948949950958998 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 7,577 - 7,584 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IX

1.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    arkadaşlar cfo ve bgp fonlarım var.garanti bankası kullanıyorum.
    18 kasımda ciddi bir ödemem var.bu ödeme o gün hesaba geçmesi için ne zaman talimat vermem lazım?
    bgp bir dönem epey aldım sattım. Saat 16.00 ya 1-2 dakika kalana kadar hesaba geçmediği oldu.. Akbank bir garip..

2.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    arkadaşlar cfo ve bgp fonlarım var.garanti bankası kullanıyorum.
    18 kasımda ciddi bir ödemem var.bu ödeme o gün hesaba geçmesi için ne zaman talimat vermem lazım?
    13 e kadar satış verirsen 14.30-16.00 arası hesaba geçer

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by ayhanol1 Yazıyı Oku
    Anadolu Bank ilk defa yüz yüze görüşme ile hesap açan %55 veriyor.. Hem de günlük kullanma imkanı var kimse yazmamış yazayım dedim.
    Uygulama üzerinden müşteri olayım dedim, gönderdikleri SMS 15 dakika sonra geldi, tekrar denedim hiç gelmedi, 30 dakika sonra üst üste gelmeye başladı, hiçbiri işe yaramadı tabi, 3-4 saat ara verin tekrar deneyin dediler bu sefer daha SMS yollamadan SMS hatalı girildi hatası vermeye başladı. Şimdiye kadar gördüğüm en berbat banka mobil uygulaması bunlar heralde.

4. Bugün biraz fiziki altın almak için kuyumcuya gittim 7000 lira üzeri alım için banka kullanılır kuralına uymuyorlar git nakit para getir dedi

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Bugün biraz fiziki altın almak için kuyumcuya gittim 7000 lira üzeri alım için banka kullanılır kuralına uymuyorlar git nakit para getir dedi
    Hep öyle zaten.
    [emoji3]

6.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Bugün biraz fiziki altın almak için kuyumcuya gittim 7000 lira üzeri alım için banka kullanılır kuralına uymuyorlar git nakit para getir dedi
    Altında Trump sonrası ana trend aşağı yönde kırıldı sanki....

2025 için 3300, 3500, 3750 hedefleri konuşan yorumcular 2600 e gelince ne söyleyecekler merak ediyorum.

Ancak Trump ın söylemleri TL de dalgalanma olursa şaşırmayacağım.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Kdv ve gelir vergisi cikar kuyumcuya %50. Fiyati ziplatir[emoji39]

8.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Kdv ve gelir vergisi cikar kuyumcuya %50. Fiyati ziplatir[emoji39]
    bizde kanunlar delinmek için çıkarılıyor 7000 kuralı çıktıktan sonra hiç kuyumcuya gitmemiştim dedim ibanını ver ödeme yapayım dedi mümkün değil ama dedim bana da ceza gelir sana banka dışı ödeme yaparsam bana uzaylıymışım gibi baktı

Sayfa 948/1003 İlkİlk ... 448848898938946947948949950958998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •