Mesela merve dinliyoruz. O diyor yaramız da kalsın, ben diyorum olmaz aramızda kalsın.Yahu şarkıyı ilk dinlediğimde uzun zaman aramızda kalsın diyor sandım.
Mesela merve dinliyoruz. O diyor yaramız da kalsın, ben diyorum olmaz aramızda kalsın.Yahu şarkıyı ilk dinlediğimde uzun zaman aramızda kalsın diyor sandım.
Bu adam "Halkbank'a acilmis dava yok, Halkbank'a acilacak dava yok, HA'ya acilmis dava var" deyip deyip duruyordu. Ayransizla da o kadar kavga etmistim 2 sen eonce.
Simdi gelmis "HA durusmasi Halnkbank davasi icin altyapiydi" diyor. E gunaydin.
Ayrica 2 senedir takip etmiyorlar Zarrak'i, adamin 8-10 senedir hotmailini okuyorlar. Mayin gemisi almis, onu almis bunu almis. O yuzden anlasmasiz gitti diyor. Sanki ABD adam ile irtibata gecmedi, ne yapmasini soylemedi olaylarin suphe uyandirmamasi icin.
Adam gecende birsey yanlis anlayip tweetlemisti, biz duzelttik. Ne oldugunu unuttum bile.
@canikligil
·
Dec 26, 2019
Halkbank'ın istinaf mahkemesine müracatı reddedildi.
Hakim Berman, Halkbank'ı mahkemeden kaçınma ve erteleme çabaları ile suçlayıp 2 seçenek sundu; ''ABD mahkemesinde meşru savunma yap ya da duruşmaya katılmayıp firari ol.” Duruşma 25 Şubat'e ertelendi
Buldum iste. Adam Temyiz Mahkemesiin ne oldugunu bilmiyor, reddedilmis diyor 26 Aralik'ta.
Bu adam bunu yazdiktan sonra Temyiz Mahkemesi alt mahkemeyi durdurdu.
Reddedilmismis.
Bu da var:
Razi Canikligil
@canikligil
2- Hakim Pooler, ‘’ Zarrab nerede?, Bu işi yapan Zarrab mıydı?, Ona ne zaman ceza verilecek?, Atilla gerçekten bu işten hiç para kazanmadı mı? şeklindeki soruları Başsavcı yardımcısı Lockerd’a zor anlar yaşattı.
Cevabi da:
17-12-2019, 01:08 #7693
666
Hic de zor anlar falan yasatmadi. Kim ceviriyorsa bunlar artik. Yukarda acikladim. "gercekten" kelimesi de yok mesela.
İşi varlık fonu ile ilişkilendirmek, onun üstünden vehameti vurgulamak doğru değil, tamam bir tehlike var ama bu tehlikenin üzerinden sadece en negatif senaryoları üretmek çok akıllıca değil. Halk dilinde bir söz vardır tamda bu durumlar için kullanılır. Cezamız idam mı. Razi Çanikliye göre idam yetmiyor, soyun kurutulma tehlikesi de var. O halde biz s400 alırken aramız kötü ve neden en büyük ceza verilmedi. Acaba CEZA VERİLEMİYOR olabilir mi.
Kepenk kapatir mepenk kapatirmis. ... orekesi artik.
Yer İmleri