1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
Memurdan çok, dönen parasal işlerden çöplenen ikincil kesim çok yoğun. Toptancılar, orta üst düzey esnaf, taşeron inşaat ve bununla bağlantılı malzeme tacirleri vs..
Para piramidinin üst kesimlerine yakın çalışan ya da bu yakın çalışanlara yakın çalışan, ikinci üçüncü halkalar yani..
https://m.bloomberght.com/bicak-kemi...emiyor-2290116TÜSEDAD: Bıçak kemiğe dayandı, üretim risk altında, çiftçi üretmek istemiyor
Mevcut koşullarda üreticinin eline geçen çiğ süt fiyatının litre başına 3,90 TL’nin altında olmaması gerektiğini ve süt priminin de litre başına 40 kuruş olması gerektiğini bildiren TÜSEDAD, besicilik tarafında ise üreticinin eline geçen karkas et kilogram fiyatının en az 52 TL olması çağrısında bulundu.
..
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...
20 yıllık dönemde heryere imar heryere inşaat yapılınca tarla toprak sahibi herkes biranda zengin oldu. Malesef hala giyinmeyi bilmiyorlar pazarda maydonoz satıyor 50 dairesi var. Böyle tiplere aktı para onlarda ne bulursa alıyor satmak yok yemek yok.
abi maaşla olmaz o iş onu geçin
maaş nedir ya 30 alsın abe.
napabilir?
bizim çalışan istatistikleri de ortada zaten. yarıdan fazlası asgari ücret. 4 5 milyon civarı memur ..
beyaz yaka desen iyi durumda değil..
20 üstü maaş baya sayılıdır herhal ben öyle değerlendiriyorum...
galiba biz burda debinirken millet zengin oldu...
sadece 3 milyonluklar değil abi rakamlara bakılırsa her fiyattan ev cayır cayır satılıyor. 140 bin aylık satış az değil..
Yer İmleri