Sayfa 95/1004 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 753 - 760 arası.

Konu: Viop - XXX

hahahaa.. zavallı.. kaaale alıncak bir durum değil.. ne dediğini kendi de bilmiyor.. evet büyüklerin robotları nerdeyse her saniye (yani aslında çok sık) işlem yapıyor beğenemedin mi?? senin ne zaman sinyal vereceği bilinmeyen rsi'in ile onların her saniye işlem yapan robotu ?? evet aynen öyle.. hahaha..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. Endeksin dinamik vizkozitesi nasıl hesaplanır?

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Çok garip, kim şort açtı ki, herkes kapattı, bikaç kişi dışında... Bugün kasanın erimasi lazımdı, tam tersi olmuş
    kesin bi numara dönüyor,
    Dow palası kasım başından (9 kasım)beri aynı kanalda yukarı sürüyo.
    Ya gerçekten Marsa koloni kurcaklarsa,
    ben korkudan endeks lönk olamıyom... Oayrı...

4.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Dow palası kasım başından (9 kasım)beri aynı kanalda yukarı sürüyo.
    Ya gerçekten Marsa koloni kurcaklarsa,
    ben korkudan endeks lönk olamıyom...
    Aynen
    Ben lönkcü olsaydım bugün 1665 den kesin lönklerdim, dayanamazdım huyumu biliyorum çünkü
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Endeksin dinamik vizkozitesi nasıl hesaplanır?
    akışkanlar mekaniğinde stress ve strain eğrisinin eğimi..

endeks için uyarlarsak dışarıdan gelen şoklara karşı (kuvvet) endeksin mesela tepkisi olarak nitelendirebiliriz.. eğer dünyadan farklı bir tepki verirse (dunyayı normal kabul ediyoruz) bizim dinamik viskozite farklı bir kuralla işliyor demektir.. mesela badem force..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    akışkanlar mekaniğinde stress ve strain eğrisinin eğimi..

endeks için uyarlarsak dışarıdan gelen şoklara karşı (kuvvet) endeksin mesela tepkisi olarak nitelendirebiliriz.. eğer dünyadan farklı bir tepki verirse (dunyayı normal kabul ediyoruz) bizim dinamik viskozite farklı bir kuralla işliyor demektir.. mesela badem force..
    Kayma gerilimini nasıl tanımlardınız?

Piyasada..

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Kayma gerilimini nasıl tanımlardınız?

Piyasada..
    piyasadaki short ve long pozlar olarak tanımlardım..hatta nerdeyse tanımına mükemmel uygun olur..eşit ve ters yönde..

8. bu söylediklerim her iki taraf içinde geçerlidir, hepimiz biliyoruz ki her şey küçükten başlar büyüğe doğru gider, önce dakikalıklar sonra 5 dakika sonra saatlik ve 4 saatlik sırayla günlük ve haftalık trend değişimine gider.. tabi güçlü bir trend devam ederken bunun bittiğine kimse kolay kolay inanamaz, kısa vadeler ana trendin tersine kanal oluştururken düzeltme de düzeltme denir, 5-15 dakikalıklar saatlik trendi oluşur 4 saatlik dönmedi, o bu derken günlükte trend değişti dediği an ortalıkta kasırgalar eser.

tabi kasırgada büyük kayalara bir şey olmaz ama olan etraftaki yıkılacak nesnelere olur. işte bu misal, benim gibi bir kısım insan kesinlikle olay bitti görüşünde, bir kısmı izle gör modunda, bir kısım ise yok hala günlükte trend devam ediyor düşüncesinde.. nasıl ki en diplerde "yok daha da aşağı gidecek" diye ısrar eden ayılar olsa da ralli başladı ise zamanı geldiğinde rallinin sonu gelince daha da yukarı gidecek diye inatlaşan boğalardan olmamak lazım. küçükte olsa bir kanal oluşuyor ise o kanalı izle, oradan döner buradan döner burası çok güçlü destek falan hesabı yapıp direkt atlarsanız sonucu ağır olur.

bu yazdıklarımı zaten buranın üstatları çok iyi biliyor, bunu buraya yeni gelmiş olaylardan uzak olan belki de hiç terste kalmamış arkadaşlar ve abilerim için yazıyorum.

Sayfa 95/1004 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •