Sayfa 951/1024 İlkİlk ... 4518519019419499509519529539611001 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 7,601 - 7,608 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Acaba altınlar sn bosporusun alıntıladığı yazıda yazdığı gibi rehincide olabilir mi))))) Ondan hesaba katılmıyordur belki de.
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Ben İngiltere de ki altınları senin hesaptan düşelim derim en azında bir kısmını olmaz mı!!! Nasıl bir anlaşma ile bu mal oraya istiflendi net bilgimiz yok !
    Walla o rehine, Londra kısımlarını bilemem..ancak TCMB net rezervleri hep döviz+altın olarak verilir, bugüne kadar hep öyle olmuştur..TCMB sayfasında yazan da(hesaplanan) bu şekildedir..ha ben MB'sına güvenmiyorum denirse o kısmını bilemeyeceğim..

Dolayısıyla TCMB'sının son verdiği rakama göre şu anki dolar kuruyla net rezervleri 26.5 milyar dolar civarındadır..mesela bu rakam yılbaşında 31 milyar dolar civarında imiş..

Bu yazıyı okudunuz mu sayın.Enki konu hakkında düşünceleriniz nedir.Bizim altınlar aslında yok mu.

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Bu yazıyı okudunuz mu sayın.Enki konu hakkında düşünceleriniz nedir.Bizim altınlar aslında yok mu.
    Sn. HAKEM yazıyı henüz okumadım..ama okuyacağım..değişik bir fikir edinirsem size aktarırım..saygılar..

4. MÜSİAD Adnan Bostan: Reel sektör açısından bankacılık sistemine ve var olan kredi mekanizmasına tümden karşıyız. Tüm faaliyetler öz sermaye ile gerçekleştirilmeli. Faize bulaşılmamalı.

O zaman ben de diyorum ki faizsiz finans kuruluşları sadece sermayeye ortak olabilsin, Zarar veya Kar önceden anlaşılan bir oranda pay edilsin. Yani işletme zarar etti mi önceden veya sonradan belirlenen bir oranda verilen borç üzerinden komisyon (yani faiz) alınmamalı.

Buna var mısınız? Adnan Bey. Eğer dediğiniz buysa tam destek. Ama faizsiz bankacılık kılıfına girip faizle kredi vermeye çalışacaklarsa o zaman zaten mis gibi oturmuş bankacılık sistemimiz var değil mi?
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Bisiklet yeter de artar bile.
    Ben arabamı sattım ciddi ciddi bisiklet veya ehliyetini karşıladığı küçük motorsiklet almayı düşünüyorum, şimdi rahatım hem yürümeye başladım hem de pompa cebimden çıktı, ceza riski falan da ortadan kalktı, şu aralar önüne gelene cezayı yazıyorlar, sıfır riske yakınım, işin olursa taksi tutarım [emoji2]

https://www.okclips.net/video/UTWEbP...ingiltere.html
    Dinle ufkun açılsın.!!!!
    Şeytan ayrıntıda gizli.!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7. rxpu üstat bu merkezin 18 milyar dolarlık rezerv haberine ne diyorsun faiz beklentisi varken şuan bütün dünya dolara baş kaldırmış bir tek bizim TL geberik durumda.
    Merkezin şimdi dolar alması gerekiyor mu yoksa bu rezerv yeterli midir.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

tcmb beklenti anketi: 2018 yıl sonu tüfe beklentisi %19.61 (önceki %16.45)

faiz arttırmaya gerek yok derler mi
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 951/1024 İlkİlk ... 4518519019419499509519529539611001 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •