Bugün borsada tarihi işlem hacmi oluşacak gibi, xtüm de 30 milyarı geçebiliriz. Yüksek hacim dikkatli olunmalı demektir benim için.
Ayrıca hisse portföyümde satışlar yapıyorum, portföyümün uyuz eşekleri aksa ve Petkim de bile satışlar yapıyorum.
Bugün borsada tarihi işlem hacmi oluşacak gibi, xtüm de 30 milyarı geçebiliriz. Yüksek hacim dikkatli olunmalı demektir benim için.
Ayrıca hisse portföyümde satışlar yapıyorum, portföyümün uyuz eşekleri aksa ve Petkim de bile satışlar yapıyorum.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Pandemi sonrası bu yıl bist deki hareket aralığı beklentimi 80-125 binden 80-120 bine revize etmiştim hatırlarsınız...üst banda baya yaklaştık, gerçi ben 120 bin hareketini son çeyrekte bekliyordum...ama salgın konusu beklenenden olumsuz devam ediyor, global para babaları da alelacele son çeyrek hareketini ikinci çeyreğe çekmiş gibiler.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yuksek hacim eger prim ile geliyorsa sorun olmaz Cauti abim...
Cuma gunu 1500 puan ve 28 Milyar ise atiyorum bugun de 2000 puan ve 30 Milyar hacim olursa guzel olur...
Yakit (hacim) bosa gitmemis olur...
Gunluk cubugun neresinden kapattigimiz da onemli tabii...
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
#XU100 #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...06221251455830
Artan hacim ile cikis devam ediyor..
EMAlarimiz cikis formasyonuna gecmisler..
Asagidan yukariya sari 200, mavi 100, yesil 50 ve kirmizi 20 seklinde...
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
bu köşe yazısı bile sinyal niteliğinde. bıçaklar bileniyor...
syg.
-Ali Ağaoğlu- Genç yatırımcıya 2 uyarı... Reel faiz iniyor borsaya ilgi artıyor
https://www.milliyet.com.tr/yazarlar...&utm_term=post
“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
Yer İmleri