piyasa bana hala cok pahalı geliyor nedense
217-218 dolar bandında tekrar degerlendiririm gelirse ki oranın bile tutacagından supheliyim...
piyasa bana hala cok pahalı geliyor nedense
217-218 dolar bandında tekrar degerlendiririm gelirse ki oranın bile tutacagından supheliyim...
yorumlarım al, tut, yat, sat ve en önemlisi yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen kendi görüşlerimden ibarettir.
bak iddaalı konusuyorum kimse su donemde mal almaz belki balinalar .. KY icin sunu diyorum belki son kez yazacagım endeks 1.5 dolar olmadan mala girme yani 5600 seviyeleri burası zaten kesin gelir cantada da keklikte asıl 1 dolar olur mu bakacezz.... YTD
Yatırım tavsiyesi değildir.
vadelide kayda değer bir poz kalmadı bende .. hepsi stoplandı ... kısmet ... ytd .. haftanın ilk gününe dayak yiyerek başlamış olduk ..herkse bol şans .. sabır ..![]()
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
kısa vade de kasım sonuna hatta aralık ortasına dek endeks duser bariz artık cok kötü senaryom tam 1 sene endeks AYI kalır yani 2026 yılına dek nanay ... önümüzde ki sene endeks ortalaması 6500 ler olur oralarda 1 sene dolanır .... en iyi senaryo ise 8100 gibi yerden tepki
Yatırım tavsiyesi değildir.
geçen sene pıst 100 2.45-2.50 lerdeyken 3.75 formasyon hedefli graf paylaşmıştım.Ve oralardan %40-50-60 derken pozisyon taşıdım taki ykbnk satış hikayesine kadar baktım çok çoşku var , Tweterda Baki atılay ve Üzeyir doğanın banka satışı hikayesi üzerinde çok goy goylu ve fiyat vermeler üzerine yayınına denk geldim açtım yorumlara baktım uçuyor millet hem endeks hem banka satış rakamları ogun portföyü kapattım , benim oynadığım tahtalar takip edenler bilir endeksle hareket eden badem sistemin gir çık yaptığı tahtalar , Kchol vardı 260 yolladım güzel lotum vardı bozkurtla tup le yarışımızdan burda daha karpuz kesicektik dedi onada burada yazdım mal çoşkuda verilir burada yazılan kayıtlı , sonuç olarak Şimşeğin gelişi ortodoks politika ile gelecek not artırımları, gri listeden çıkma yolu, cds aşağı gelişi , MB bağımsız duruşu vs bir paket yapılıp dışarıda pazarlandı belli bir para çekilip burada %40 dolar bazlı kazanç edip noktayı koydular yerli sistemle başlayan 2.45-2.50 hareketi sonra yabancıyı oyuna gelmesiyle bile oyun 3.44 bittihikaye varken gelen rakam bu şuanda yaşadığımız gerçekleri fiyatlıyoruz o zaman bilançoların bozulacağını , enflasyonun katlamasını bilmiyormuydu millet şimdi neden bu fiyatlamaya şaşırıyor anlamıyorum.Halka arz furyasında neler döndü nasıl fiyatlamalar oldu gördük RESET lenme bittiğinde gerçek fiyatlara gelecek yeni fiyatlamalar başlayacak nakitte olan doğru tahtalarda güzel paralar kazanacak ama göremediğimiz ekonominin ne zaman normale döneceği
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
ANKARA KUŞU
@ankara_kusu
·
1d
Skandal!
30 kişinin alınacağı Zonguldak İl Özel İdaresi’ne 1300 kişi başvurdu. Hak kazananlar listesindekiler AK Partili yöneticilerin akrabaları çıktı!
https://tvnota.com/ak-partili-isimle...icalik-iddiasi
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Endeks 10.000 iken adımı AYIYA çıkardın..Ama şimdi sen hepimizden hızlı çıktın.
Şahsen endeks hakkında yorumum yok.
Durumu analiz etmek zor. VADELİDE;150.000 işyat shortu var..Onun çaresi var..
İRANA SALDIRI bence en önemli belirsizlik.
İSRAİL olur da petrol bölgesini-hele hele NÜKLEER TESİSLERİ vurursa; işte o zaman teknik dinlemez..
Turhan Bozkurt
@TurhanBozkurTV
·
4d
Bazı bankalar kredi kartı limitlerini düşürme taleplerini askıya aldı. Talimat yukarıdan.
yakaladık mı TIK TIK yapmadan bırakmayız demiş ŞİMŞEKGİLLER![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Yer İmleri