Sayfa 956/1030 İlkİlk ... 4568569069469549559569579589661006 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 7,641 - 7,648 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    5.72 den dolara daldim. Iyi bo. Yedim
    Suan 5.57 lere geldi. Gidisat daha da asagi olacak gibi. Yeri degil ama anlayan varsa fikir verebilir mi. Zararkes yapip 6000 e yakin zararla cikip faize gerimi donmeliyim yoksa 3 kasimi beklemelimiyim. Ocak ayina kadat nakit lazim degil. Sizce 5.8 lere cikarmi o gune kadar. Cikmazda hapi yuttuk...
    Bu dolardan iyi zarar ettim 6.8'den girdim 6.7'den çıktım 5.9'dan girdim 5.8'den geri çıktım 5.8'den geri girdim 5.65'dan geri çıktım bunlar 7'li seviyelerden beri yaşadıklarım . Fazla fikir verebileceğimi düşünmüyorum ama doları tutabilecek 50 günlük hareketli ortalama var 5.54'te onun altında ne olur bilemiyorum , ayrıca sanki memlekette herşey güllük gülistanlıkmış gibi patır patır doların aşağı gelmesi şaşırtıcı ve anlamsız , 6.5'luk eylül enflasyonuna doğru düzgün tepki verememesinde zaten ben bi kıllanmıştım ama neyse işte . Piyasada bence bizim bilmediğimiz birşeyler dönüyor ve olumlu gelişme yansıyor usd/tl'ye .

2.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Düzeltme!!!!
    mobilde eft >başka bankaya seçtikten sonra vadesiz YP hesabini sectirmiyor dolayısıyla yapilamiyormus.
    Güvenlik ayarlarından korumayı kaldırıp, daha sonra da hesap numarası tanıtmanız gerekiyor diye biliyorum. Koruma kaldırma olayını da müşteri temsilcisi telefonda hallediyor.

Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Tarila Yazıyı Oku
    Bu oranlardan ve eksi reel faizden yola çıkılırsa muhtemelen ekim enflasyonu eksi gelecek .
    %6 dan 1 ayda eksiye dusmesi imkansiz mumkun oldugunca sifira yakin cikaracaklar muhtemelen veya gercek orani yansitacaklar

4. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Suan 5.57 lere geldi. Gidisat daha da asagi olacak gibi. Yeri degil ama anlayan varsa fikir verebilir mi. Zararkes yapip 6000 e yakin zararla cikip faize gerimi donmeliyim yoksa 3 kasimi beklemelimiyim. Ocak ayina kadat nakit lazim degil. Sizce 5.8 lere cikarmi o gune kadar. Cikmazda hapi yuttuk...
    En doğru karar senin kararındır ama doları kısa vade düşünme hiç bir zaman.

Panikle işlem yapmak zararı artırabilir.

Ben 3,45 den ,6,20 dende dolar almış ve 6,60 dan satmamış biri olarak elimdeki dolarlarla [emoji846] mutluyum
    Ama sunuda soyleyim portföyüm yüzde elliside TL.

Kur böyle devam ederse kalanıda parçalı olarak dolarese gömeceğim.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    başta yanlışlıkla 6,72 den aldım diye yazınca geçmiş olsun dedim ben de ama 5.72 o kadar da enseyi karartacak bir durum değil.. iki hafta sonra iyi ki satmamışım demeyeceğinizin garantisi yok bu ortamda. ama yine de lanet olsun diyorsanız sn chucky gayet mantıklı birşey önermiş. dikkate alın bence.

Alıntı Originally Posted by Chucky68 Yazıyı Oku
    5.72 sorun olmaz...1 haftalik 5.72 usd dolar satarim opsiyonlari yapip cok rahat tuyersin..en azindan cebin prim gorur..azda olsa..

7. [QUOTE=Webster;2780022]
     Alıntı Originally Posted by mkdmkd Yazıyı Oku

Yok hocam allaha sukur nakte ihtiyac yok ama hanim dirdir ediyor en buyuk sorun o.

Alenichev hocam on numara hesap yapmissin tebrikler.
    hanıma neden söyledin ki hocam ..ortak kazanılan paramıydi

[QUOTE=r.lucas;2783450]
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    hanıma neden söyledin ki hocam ..ortak kazanılan paramıydi
    Hocam bekarsiniz galiba. Ortak kazanmasak ne olurki. Ayda 50 tl harclik verir gerisini elimden alir. Evli olup kafasina gore takilan varmi bir benmiyim kilibik anlamadimki???

Adama koyan...bagirip bagirip canini sikma deyip gitmesi. Sersemletiyor resmen. Sicak banyodan cikinca buzlu suya atlamak gibi...

Sayfa 956/1030 İlkİlk ... 4568569069469549559569579589661006 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •