Sayfa 956/1000 İlkİlk ... 456856906946954955956957958966 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 7,641 - 7,648 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Sebahattin Frontnice bir şey yayınlamış youtubeda.
    Mevduata vergi felan...
    Çok sıkıntılı bir şey olur.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

2.  Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    Merhabalar hocam. Ben geçenler GPG almıştım ama anladığım kadar artık eskisi kadar iyi değişmiş diyorlar. Bu fonun yerine EIB fonu tavsiye edermisiniz? Yılbaşından itibaren %50 TCD %50 EIB düşünüyorum. Fikirlerinizi alabilirmiyim.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Burak bey, buradan hiçkimse bir başkasına tavsiye niteliğinde fon tavsiyesinde bulunmaz, ancak benim şahsi düşüncem OPB ve EIB GPG’den daha iyi yönetilmektedir. Kesinlikle YTD.

Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Burak bey, buradan hiçkimse bir başkasına tavsiye niteliğinde fon tavsiyesinde bulunmaz, ancak benim şahsi düşüncem OPB ve EIB GPG’den daha iyi yönetilmektedir. Kesinlikle YTD.
    Çok teşekkürler

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Ne yazmışsınız baştan başa okuyayım.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

5.  Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    Merhabalar hocam. Ben geçenler GPG almıştım ama anladığım kadar artık eskisi kadar iyi değişmiş diyorlar. Bu fonun yerine EIB fonu tavsiye edermisiniz? Yılbaşından itibaren %50 TCD %50 EIB düşünüyorum. Fikirlerinizi alabilirmiyim.

GPG konunun ilk değişken fonlarından bir tanesi idi. Şu sıralar pek ilgi görmüyor bununda nedenini fonun son dönemdeki performansına bakarsanız anlarsınız. Konumuz fon tavsiyesinden ziyade fonlar hakkında görüşlerin ve getirilerin paylaşıldığı bir konu. EIB portföyümde bulunan ve getiri anlamında benim beklentimi şu an karşılayan bir fon. TCD için herhangi birşey söylemeye gerek yok konuyu takip ederseniz zaten en çok konuşulan fon olduğunu göreceksiniz.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    GPG konunun ilk değişken fonlarından bir tanesi idi. Şu sıralar pek ilgi görmüyor bununda nedenini fonun son dönemdeki performansına bakarsanız anlarsınız. Konumuz fon tavsiyesinden ziyade fonlar hakkında görüşlerin ve getirilerin paylaşıldığı bir konu. EIB portföyümde bulunan ve getiri anlamında benim beklentimi şu an karşılayan bir fon. TCD için herhangi birşey söylemeye gerek yok konuyu takip ederseniz zaten en çok konuşulan fon olduğunu göreceksiniz.
    Teşekkür ederim[emoji106]

TCD tefas sayfasindan da goreceginiz gibi
    T+1 alis satis fon dur
    yani siz emri sabah verirseniz T+1 den
    oglecen sonra emir verir seniz T+2 den isleme tabi olur

diyelim ki sabah emir verdiniz
    ertesi gun kapanis fiyatindan islem yapilir bir sonraki gun ogle saatlerinde ekranda fon bilgilerinizi gorebilirsiniz

Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Tcd ye bigun satis verilirse
    Bugunku kapanis fiyatindanmi
    Yoksa p.tesi fiattanmi satilir

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

O isler hic kolay isler degil
    ters bir hareket ile tum varlik gider cok iyi ogrenmeden sakin girmeyin

Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Hayrani hocam anladığım kadarıyla VIOP’ta şortlama yaparak kazanç elde ediyorlar. VIOP’ta short açmanın ne olduğunu maalesef ben bilmiyorum
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Sayfa 956/1000 İlkİlk ... 456856906946954955956957958966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •