Sayfa 956/1078 İlkİlk ... 45685690694695495595695795896610061056 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 7,641 - 7,648 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Sevgili üstadım sipariş üzerine mesela TRCAS için buna bakabilir miyiz?
    Merak ediyorum 2-3 günlük hareket Ky dökme amacı mı taşıyor yoksa tahtada devlerin savaşı mı var ?
    Bu arada benim balayı yaşadığım hisse de ortaya çıkmış oldu
    TUPRS da felaket kendini göstere göstere gelmiş
    TRCAS...

İlk grafikte DZY 'nin lotları da görünür halde iken ama bu durumda diğerleri belli olmuyordu. Diğerlerinde DZY kapalı durumda iken grafikler...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Daha sonraki versiyonlarda grafiklerinin maksimum ve minimum değerlerine göre daha okunur olmasını sağlamaya çalışacağım inşaAllah...

Şimdilik bunlarla idare edeceğiz...

3. Tüm Arkadaşlar'ın Yeni yılını kutlar sağlıklı mutlu ve bol kazançlı günler dilerim.

4.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Üzerinde çalıştığım ve yıllardır yapmayı düşündüğüm projem nihâyet belli bir aşamaya geldi...

Hisselerin Takaslarını grafik olarak görmeyi hep istemişimdir. Bundan bir şey çıkacağından değil de, nasıl bir görüntü ortaya çıkacağını merak ettiğimden...

Bu imkanı sağlayan ne yazık ki bir kurum olduğunu sanmıyorum. Varsa da ben bilmiyorum ve bedava olduğunu da sanmam...

Bu işin pek analiz olarak işe yaramayacağını söyleyen bilgisine güvendiğim birçok dostum oldu. Biz de görsel olarak kullanırız...

Deneme amaçlı olarak OTKAR hissesini paylaşıyorum. Bende yok ama keşke olsaymış...

OTKAR için görülen zaman aralığı içerisindeki ve son gündeki en yüksek Takasa sahip 5 'er Kurum için Takas grafiği...

Üstad eline emeğine sağlık. Üstteki fiyat grafiği alttaki aracı kurum takas zannedersem.Takas grafiğinde kaç aracı kurum var bunların isimleri ve takas hareketindeki renklerini iyi vurgulasak daha güzel olur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Daha sonraki versiyonlarda grafiklerinin maksimum ve minimum değerlerine göre daha okunur olmasını sağlamaya çalışacağım inşaAllah...

Şimdilik bunlarla idare edeceğiz...
    Çok teşekkür ederim üstadım. Bu bile orada neler döndüğünü anlatmaya yetiyor. Yanılmamışım çok şükür oyun büyük anlaşıldı.

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Tavsiyeler doğrultusunda eklemelerle kullanışlı bir hâle getirebiliriz...
    Naçizane sadece fikir: Bu aracı kurumlar karışmasın diye renkle kodlamışsınız ya üstadım renk tonları birbirine karışıyor, bazıları çok karmaşık hale geliyor. Onlara bir rakamla isim versek. Ama numara olsa başlarında renklerin karmaşasından belki gözleri kurtarabiliriz. her renge bir sayı ve grafikte de o sayının hangisi olduğunu görürsek belki, bilemiyorum sanki takip ederek daha net bir yaklaşımda bulunabiliriz.

Başlık takipçisi tüm değerli dostlar herkese musmutlu , bol tavanlı ve sağlık sıhhat dolu günler dilerim.
    Sevgili Don Kişot bilgem senin de ellerinden saygıyla öpüyorum. Okuyorsun biliyorum. Bir ses ver de neşemiz yerine gelsin.
    Son düzenleme : selimtogrul; 31-12-2020 saat: 20:27.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Tüm dostların yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım...

Yeni yılın eskisinden çok çok iyi olması temennilerimle...

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Üstad eline emeğine sağlık. Üstteki fiyat grafiği alttaki aracı kurum takas zannedersem.Takas grafiğinde kaç aracı kurum var bunların isimleri ve takas hareketindeki renklerini iyi vurgulasak daha güzel olur.
    Teşekkür ederim...

Benim için hepsini grafik üstüne dökmek, böyle büyükleri ayırarak dökmekten çok daha kolay ama bu durumda grafiği okumak mümkün olmuyor...

Bazı hisselerce 100 'ün üstünde aracı kurum var...

Aşağıda senin için bir örnek paylaşıyorum...

Toplam işin içindeki aracı kurum sayısı sağ alt köşede yazıyor...

Ben görmek isteyince tek tek görebiliyorum ama sizlere şu an için bunu sağlama imkanım yok. Web üzerinde yazmadım bu defa Masaüstü Uygulama olarak yazdım... Dahası yazabildim...

Üstte hisse grafiğini paylaşmamın amacı ise hangi tarihte ne olmuş daha net olarak görebilmek için. Tarihler birebir üst üste geliyor. Bu durumda görüşümüz netleşmiş oluyor...

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku

Naçizane sadece fikir: Bu aracı kurumlar karışmasın diye renkle kodlamışsınız ya üstadım renk tonları birbirine karışıyor, bazıları çok karmaşık hale geliyor. Onlara bir rakamla isim versek. Ama numara olsa başlarında renklerin karmaşasından belki gözleri kurtarabiliriz. her renge bir sayı ve grafikte de o sayının hangisi olduğunu görürsek belki, bilemiyorum sanki takip ederek daha net bir yaklaşımda bulunabiliriz.
    Selim ne demek istediğini inan anlayamadım...

Uygulamalı göstermen mümkün mü?

İşe yarar bir şey olacaksa seve seve yaparım...

Sayfa 956/1078 İlkİlk ... 45685690694695495595695795896610061056 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •