Sayfa 957/985 İlkİlk ... 457857907947955956957958959967 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 7,649 - 7,656 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Fatih altaylı nın 14 mayısta başına gelen herkes için yeni dönemin nasıl olacağının bir göstergesi gibime geliyor.19 yıldır çalıştığı tv ye seçim gecesi çıkarılmamış.Niye ki ,küt diye o gece gariplikleri ekranda söyliyiverecek karakterde ,dilinin kemiği olmıyan bir adamdı.
    m.incenin ayağını kesen, aday olduğu dönem seçim de tv ye çıkmasını bile engelleyen,imamoğlu siyasi davasının olduğu gün yurt dışında olan,ona bile destek olmayan,imamoğlunu arka plana atan bir sözde lider kripto akpliden ne bekliyorsunuz ki?

https://twitter.com/kilicdarogluk/st...503652866?s=20

şu twit bile çok şeyi açıklıyor.

ha masaya kuran koy Allaha şirk koş ha arkana Atatürk ü al milleti enayi yerine koy.

tek beklentim bana saydıranların 1 kez olsun elini vicdanına koyup kusura bakma - çok laf ettik diye özür dilemesiydi.ama o erdem neredeee..

2. Ya arkadaslar yanlış anlamayın ama gerçekten boş yapıyorsunuz. Vallahi tillahi akpartili değilim iki oyumuda onlara vermedim. Ama adam yine kazandı. Ha diyorsanız çalıyorlar bunu belgeleri ile ispatlayip genel başkanıniza söyleyin. O ispatlasin gerekli müracaatları yapsın. Mesela o çuval mührü yalayan adam konusunun üstüne gitsin o polislerin hepsi açığa alınmasını istesin o görüntü hiç hoş bir goruntu değil. Hükümet almıyorsa çıksın bak böyle böyle bir durum var olay şurada oldu soruşturma acmiyorlar desin bize... Yapıyor mu acaba bu konuda çalışma yada o seri şekilde basılan mühür videolarında nerede muhalif sandık görevlileri nasıl o şekilde sandığa giriyor. Ülkeyi yönetmek isteyenin her yerde bir sandik görevlisi gorevlendiremiyorlarsa kusura bakmasın onlar ülkeyi yönetmesin. Ülkeyi yönetmek isteyecek kişilerin her sandığın başına bir kişi yerleştirecek adamı yoksa kusura bakmasın o ülkeyi yönetmesin.

Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Ya arkadaslar yanlış anlamayın ama gerçekten boş yapıyorsunuz. Vallahi tillahi akpartili değilim iki oyumuda onlara vermedim. Ama adam yine kazandı. Ha diyorsanız çalıyorlar bunu belgeleri ile ispatlayip genel başkanıniza söyleyin. O ispatlasin gerekli müracaatları yapsın. Mesela o çuval mührü yalayan adam konusunun üstüne gitsin o polislerin hepsi açığa alınmasını istesin o görüntü hiç hoş bir goruntu değil. Hükümet almıyorsa çıksın bak böyle böyle bir durum var olay şurada oldu soruşturma acmiyorlar desin bize... Yapıyor mu acaba bu konuda çalışma yada o seri şekilde basılan mühür videolarında nerede muhalif sandık görevlileri nasıl o şekilde sandığa giriyor. Ülkeyi yönetmek isteyenin her yerde bir sandik görevlisi gorevlendiremiyorlarsa kusura bakmasın onlar ülkeyi yönetmesin.
    Bak bu yazı geneli itibariyle doğru,kk ülkeyi yönetmek istiyor mu chp nin böyle bir çabası var mı emin değilim.

4. şu twiti sesi açmadan izleyen birisi ne düşünüyor çok merak ediyorum

resmen Ata ya ihanet bu adam.

Fotoğraf 1 an canlansa tek yapacağı adamın suratına tükürmek olur herhalde.

5.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    şu twiti sesi açmadan izleyen birisi ne düşünüyor çok merak ediyorum

resmen Ata ya ihanet bu adam.

Fotoğraf 1 an canlansa tek yapacağı adamın suratına tükürmek olur herhalde.
    Aslında çok basit bir aday bop eşbaşkanı, diğeri yönetimi meclise devretmek istiyor...

6. İktidarın gözde şirketlerinden Cengiz İnşaat ın doğa katliamı yaptığı Rizenin İkizdere ilçesinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan a yüzde 85,96 oy çıktı.
    https://www.diken.com.tr/cengiz-insa...e-86-oy-cikti/

Serbest piyasada, bedavadan biraz pahalı dolar satıyorlar.
    Dolar satış 20,28

Sayfa 957/985 İlkİlk ... 457857907947955956957958959967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •