Sayfama gelmekle şeref verdiniz sevgili dostum...
Her yerde yazmadığınızı biliyorum. O nedenle çok memnun ve mutlu oldum... Her zaman bekleriz...
Beni az çok tanıyorsunuz. Nedense hep zoru severim. Zor işlerin altına girer, borsa da zor tahtaları seçerim...
Olay herkesin yaptığını değil de yapamadığını başarmak olsa gerek. O nedenle eksik gördüğüm şeylere gücüm yettiğince el atmaya çalışıyorum.
Bu Takas olayı da her ne hikmetse hep yatırımcılardan gizlenmeye çalışıldı. Benim yaptığım gibi grafiğe döken de olmamış. Olsa da öyle kolay ulaşılır değildir.
Bu iş de yine bana düştü. Programcılık yıllarımın sonlarında son proje olarak bu olayı da çözmek istedim. Keşke daha genç ve sağlıklı iken başarabilseydim...
Dediğiniz gibi sığ ve likit olmayan tahtalarda yanıltıcı olacaktır. BIST30 şu an için en ideali gibi duruyor. Dax ve Dow verilerine ulaşamıyorum...
İşin bir de kötü yanı:
- Ben Takas analizini hiç bilmem. O nedenle neyi nasıl yapmam gerektiğini de bilmiyorum...
Bu nedenle yönlendirmeleriniz olursa çalışmalarımı o yönde şekillendirmek isterim. Navigasyonu olmayan şoför gibi her gördüğüm yola giriyorum. Bu da boşa zaman kaybı demek oluyor.
Bu çalışma ile Sermaye Piyasalarına yeni bir çalışma kazandırabilirsek bu bizler için ileride gurur verici bir olay olarak hafızalarda yer edecektir...
Selamlar, saygılar, hürmetler...
Yer İmleri