Sayfa 959/1004 İlkİlk ... 459859909949957958959960961969 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 7,665 - 7,672 arası.

Konu: Viop XXXIV

1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bu hafta tanıdığım biri ölecek derecede öksürüken 2 pcr testindede negatif çıktı...

3. de havalimanındaki hastaneye götürdüklerinde pozitif çıktı...

ben bu varyantlardan sonra o testlere güvenmiyorum...

şimdi hadtanede yatıyor makinaya bağlı...

belki önceden tespit etselerdi buseviyeye gelmicekti iş...
    vallaha hocam bende inanmıyorum ...halen grip gibi bir durumda şlerliyor bir sıkıntım yok şükür ama anlamsız iyileşemiyorum.!!
    bol c vit takvşye alsam da avelox türü antibiyotik kullansamda boğazımda bir ağrı ve gıcık var.!!!
    az önce test verdim bakalım ne olacak.!!
    allah şifasını versin cpap cihazına bağlamışlar umarım fayda görür tek tedavisi o çünkü.!!
    akciğer alveolleri basınçlı açar

2.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    300 bin tl poz boşalttım sayın mykstar...(karlı)
    Saatlikte de 1578 değerinde short olup bıraktık.. tutulur demiştim..ve o zaman size mesaj atmıştım umarım burdan da aldınız diye..
    Şimdi arkadaşlar tepki de haklı ancak spot uzun orta vade portföy de bile bazı hisseler bozulur..
    Tahminimce 1360 1330 bandında mallandiniz..
    İşim yargılama değil ama spot tarafınızda neler var
    Bazı hisselerde gıdım gıdım alıyorum..
    Toaso bim şişe duruyor bende portöy değeri 220 bin...
    Bunları tutma sebebim ciddi anlamda bu 3 hisse de bozulma yok..
    Merak ediyorum sizde ne var..
    Zamanında altın içinde çok ısrarlı idin..

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hisselerim uzun vadeli.. Sadece yılbaşında komple boşaltıp altın aldım oradan yüzde 15 zararla altın bozup tekrar portföyümü yüzde 15 eksik yerine koydum.. 8 senede 350 binimi 1300 civarı yaptım..
    Viopta hedge ısrarcıyım çünkü Portföyümün omurgası otomotiv grubu otkar, ttrak, ford, tofaş, doas beyaz eşyada vesbe demir çelikte ereğli ve ısdemir.. Bunun dışında gıdada petun enerjisa, aefes, aksa, bim iskelet kadrom..
    Hisselerimde pozisyon azaltmakta Bi yöntem ama ben kenardaki paramla viopta şansımı deniyorum.. Piyasa gerçekten sığ.. 1 milyonluk hissenin 300 400 bini satmaya kalksanız inanın bu sığ piyasada yüzde 1 1.5 arası kağıtlarınız düşer.. Ana hedefim endeks 116 binlere gelirse spotta 300 400 kaybedeceksem bunu viopta 80 100 bin lirası Bi sermaye ile dengelemek..
    OMAHALI

3. gün sonu ve özellikle ikinci yarı çok önemli.!!
    gün sonu kapanış önemli malum bu hafta daha önemli.!
    ayrıca tradelik portföyüm de sadece thyao var.!!

4.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    makas kapalı yukarda 156500 asagıda 155400 var...156500 altında kalırsa haftalık dıkkat etmek lazım...
    Bugün bir kez daha denerse sonra da sert basarsa çok şık olur.

5.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Hisselerim uzun vadeli.. Sadece yılbaşında komple boşaltıp altın aldım oradan yüzde 15 zararla altın bozup tekrar portföyümü yüzde 15 eksik yerine koydum.. 8 senede 350 binimi 1300 civarı yaptım..
    Viopta hedge ısrarcıyım çünkü Portföyümün omurgası otomotiv grubu otkar, ttrak, ford, tofaş, doas beyaz eşyada vesbe demir çelikte ereğli ve ısdemir.. Bunun dışında gıdada petun enerjisa, aefes, aksa, bim iskelet kadrom..
    Hisselerimde pozisyon azaltmakta Bi yöntem ama ben kenardaki paramla viopta şansımı deniyorum.. Piyasa gerçekten sığ.. 1 milyonluk hissenin 300 400 bini satmaya kalksanız inanın bu sığ piyasada yüzde 1 1.5 arası kağıtlarınız düşer.. Ana hedefim endeks 116 binlere gelirse spotta 300 400 kaybedeceksem bunu viopta 80 100 bin lirası Bi sermaye ile dengelemek..
    hocam saydığınız hisselere göre durum şimdi oldu.!!!
    bende bir zamanlar siz gibi az bir para ile viop yapıyordum aktif kar realizayonları vop hesaba atar faiz yerim orada durur.!!
    saydığınız hisseler evet iyi ve bence de realizasyona çok gerek olmayan hisseler ama şu var eğer yılbaşından girdi iseniz martta da kademe yapmış olmanız ya da ekleme ya da kar al tekrar hisse al modunda olmanız lazım.!!!
    arkadaşlar ısrarcı ve benim genelim SPOT olduğu için şu durumunuzu anlıyorum ama tabi ki burda ki durum az miktarda endeks short kontrat ile uzak vade ye ekim vade gibi yaptıysanız anlam taşırdı..!!
    o yüzden buna hedge demeyelim de VİOP la uğraşmak diyelim benim gibi.!!
    2 ayrı hesaptan yaparım ben tradeleri 1 banka (uzun vade burada kalır)2 philip capital (trade işlemler) (viop)
    banka hesabımı asla açmam bir şey görürsem almak için açarım.!!
    bu anlattığınız durumu biraz vadeciler spotu da vadeliye göre işlem ettiği için anlamayabilirler.!!!
    hisselerinizi de beğendim ki hele ki bazı hisselerinizi yılbaşı gibi aldıysanız evet kurcalamaya gerek bile olmayabilir .!!
    gene de çoğu hissenizde realize olmanız maalesef gerekiyormuş ama.!!
    o yüzden benim hesap bu atlımınızı mart diye düzeltiniz.!!!
    yoksa spot piyasanın da çok fıtratına girmiyor.!!
    tabi hepsni elinizde var sayıyorum..
    mesela petun bende çok takip ederim petun pnsut bunlar benim de favorim.ama yılbaışından bu yana bakınca kar al seviesinde çoğu hatta şuan petun ve pnsut al vermek üzere spot bakışı ile ...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,209
     Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    hadi içinize kurt salayım, akşam saat 16:00 a kadar kıvranın

o yanlış işlemler iptal olabilir. xautry08 - xautry10

borsanın iptal emir açıklamalarını takip edin.

milleti bulsanız donsuz koycanız sabunsuz.
    aracı kurumdan tel.le aradılarsa işlemler iptal. 15 dk içinde borsaya iptal başvurusu yapmış yanlış işlemi yapğan vatandaş.
    zarar belli bir büyüklükte ve işlem gerçekten piyasa fiyatından uzaksa işlem iptalini borsa onaylar.

İki yiğit çıktı meydane ikiside birbirinden merdane, Üste çıktım diye sevinme, altta kaldım diye yerinme... Hop bu kırkpınar yağlı ...

ama viop çok daha yağlı yakaladığınızda kaçıyor elinizden
    Bear_Bull
    @BearBull26

7.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    hocam saydığınız hisselere göre durum şimdi oldu.!!!
    bende bir zamanlar siz gibi az bir para ile viop yapıyordum aktif kar realizayonları vop hesaba atar faiz yerim orada durur.!!
    saydığınız hisseler evet iyi ve bence de realizasyona çok gerek olmayan hisseler ama şu var eğer yılbaşından girdi iseniz martta da kademe yapmış olmanız ya da ekleme ya da kar al tekrar hisse al modunda olmanız lazım.!!!
    arkadaşlar ısrarcı ve benim genelim SPOT olduğu için şu durumunuzu anlıyorum ama tabi ki burda ki durum az miktarda endeks short kontrat ile uzak vade ye ekim vade gibi yaptıysanız anlam taşırdı..!!
    o yüzden buna hedge demeyelim de VİOP la uğraşmak diyelim benim gibi.!!
    2 ayrı hesaptan yaparım ben tradeleri 1 banka (uzun vade burada kalır)2 philip capital (trade işlemler) (viop)
    banka hesabımı asla açmam bir şey görürsem almak için açarım.!!
    bu anlattığınız durumu biraz vadeciler spotu da vadeliye göre işlem ettiği için anlamayabilirler.!!!
    hisselerinizi de beğendim ki hele ki bazı hisselerinizi yılbaşı gibi aldıysanız evet kurcalamaya gerek bile olmayabilir .!!
    gene de çoğu hissenizde realize olmanız maalesef gerekiyormuş ama.!!
    o yüzden benim hesap bu atlımınızı mart diye düzeltiniz.!!!
    yoksa spot piyasanın da çok fıtratına girmiyor.!!
    tabi hepsni elinizde var sayıyorum..
    mesela petun bende çok takip ederim petun pnsut bunlar benim de favorim.ama yılbaışından bu yana bakınca kar al seviesinde çoğu hatta şuan petun ve pnsut al vermek üzere spot bakışı ile ...
    Al sat beceri alanım değil.. 1 milyon üstü portföyü boşaltırken de ben sıkıntısını gördüm geri alırken de.. Viop tarafında kısa vadeli düşünmüyorum.. Beklediğim crash bu vade gelmesede Ekim Aralık şubat Nisan Bi vade hedefi tutturacağımı düşünüyorum.. Teminatım sağlam dayanma gücüm var.. Piyasa yukarı giderse en fazla 100 150 binim patlar onuda Bi senetemettü almadım sayarım olur biter
    OMAHALI

8. JAPON FRANCE dax ALMANYA.!! görselde ort 200 günlük.!!!
    aksel kibar hocanın sayfasından.!!
    değerli bir insandır breakout kopuş ve harmonikleri iyi bilir sade bakar güzel tespit eder.!!
    burda da gene güzel şeyler görmüş.!!izleyin diyor

Sayfa 959/1004 İlkİlk ... 459859909949957958959960961969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •