Bu ALTIN İŞİNDE
25 Gram ağustos vade de bana gelmiş.
ama ziraat yatırım işlemler iptal edilecek diye aradı.
bu işlem iptal edilebilir mi
başka aranan oldu mu?
Bu ALTIN İŞİNDE
25 Gram ağustos vade de bana gelmiş.
ama ziraat yatırım işlemler iptal edilecek diye aradı.
bu işlem iptal edilebilir mi
başka aranan oldu mu?
Sizin tüm yazdıklarınızı anlamakta zorlanıyorum...
Spotta milyon üstü portföyünüz var ama 19 tane shortunuz için düşsün diye bekliyor/umuyorsunuz...
Bayram öncesi yılda bir gelir böyle çöküş fırsatı diyorsunuz ama spotta en azından bir azaltma bile yapmıyorsunuz...
Topu topu 1.5 M luk portföyü 19 tane shortla hedge edip ( ki shortlar en dipten) düşüşe oynuyorsunuz...
Sizce bir gariplik yok mu veya hakikaten kafa mı buluyorsunuz buradakilerle...
İyi günler arkadaslar sabah viop gram altın ile alakalı durumu söylemiştim. Demin Osmanlı yatırım dan müşteri temsilcisi aradı ve sabahki işlemlerin incelemeye alındığı bir cok kişinin sikayetci olduğu aracı kurumlara bunun bildirildiği vesaire birseyler söyledi bana bilgilendirme maili atacakmış ve o mail atılana kadar pozisyonunu kapatmamam söylendi hayır pozisyonum zaten kuş kadar o önemli değilde daha önce böyle birsey le karsılasan oldu mu cok sacma değil mi günlerce tavan veya taban giden hisseleri incelemeye almayanlar bu sabahki işlemini incelemeye alacaklar.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün 21 kontrata çıktım.. İstesem 200 kontrata kadar çıkarım... Sizce bu kontratın o portföyü hedge etmeyeceğini anlayamayacak kadar aklım çalışmıyor mu? Ne bekliyorsunuz 100 kontratı sazan gibi açayım çarpılayım mı? Shortun Bi doğası vardır çok kısa ve anlıktır.. Hareketin başladığına inansam shortları katmerli artırırım
OMAHALI
Spot maliyetlenme endeks değeriniz nedirSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
300 bin tl poz boşalttım sayın mykstar...(karlı)
Saatlikte de 1578 değerinde short olup bıraktık.. tutulur demiştim..ve o zaman size mesaj atmıştım umarım burdan da aldınız diye..
Şimdi arkadaşlar tepki de haklı ancak spot uzun orta vade portföy de bile bazı hisseler bozulur..
Tahminimce 1360 1330 bandında mallandiniz..
İşim yargılama değil ama spot tarafınızda neler var
Bazı hisselerde gıdım gıdım alıyorum..
Toaso bim şişe duruyor bende portöy değeri 220 bin...
Bunları tutma sebebim ciddi anlamda bu 3 hisse de bozulma yok..
Merak ediyorum sizde ne var..
Zamanında altın içinde çok ısrarlı idin..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri