10 dakika içinde Akbank dan kredi kartı şifresi mesajı geldi.
Uygulamadan baktım yeni kredi kartı üretmişler.
Yani iptal ettirdim deyip kurtulduğunuzu sanmayın.
Kontrol edin.
Haberiniz olmadan 10 dakika içinde yeni kredi kartı sahibi yapıyor
çalındı deyip eve gelince almazsanız çözüm olabilir belkim bence
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
10 dakika içinde Akbank dan kredi kartı şifresi mesajı geldi.
Uygulamadan baktım yeni kredi kartı üretmişler.
Yani iptal ettirdim deyip kurtulduğunuzu sanmayın.
Kontrol edin.
Haberiniz olmadan 10 dakika içinde yeni kredi kartı sahibi yapıyor
en insafsızı yapı kredi asla kart prası iadesi olmuyor ve yüksek puanlardan alalım aidati teklifi yapıyorlar sanki puan var
ama su var sindoma 3 yıldır feci insanları yordular zaten millet tarumar oldu aman n bileyim benim hedef 1 milyon dolar btc 20000 dolar eth
lemur bir andaçok hızlı %5 düşebiliyor o enstrüman peki madalyonu çevir trump gelmezse senin gittiğin yoldan gidersek çakılacak sence bu enstrüman ne kadar sağlıklıbence biraz daha olgunlaşması gerek bu ensrümanın
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR. Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
çalındı deyip eve gelince almazsanız çözüm olabilir belkim bence
kayıp bildirimi yapıp yenisini getiren kargocuyu geri çevireceksiniz yeter
millet kartlarını iptal ettiremiyor diye şikayet ediyor çaresi var zayi oldu bildirimi..
lemur bir andaçok hızlı %5 düşebiliyor o enstrüman peki madalyonu çevir trump gelmezse senin gittiğin yoldan gidersek çakılacak sence bu enstrüman ne kadar sağlıklıbence biraz daha olgunlaşması gerek bu ensrümanın
yani ben trump gelirse daha önü açılır gibi dusunuyorum ama su an ki mevcutlar olursa da yürür gibi ..Türk yatırımcısı olarak heryerden vurgun yiyoruz ) son 2-3 yıldır
Yer İmleri