Sayfa 96/852 İlkİlk ... 46869495969798106146196596 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 761 - 768 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

3.  Alıntı Originally Posted by ramayana7500 Yazıyı Oku
    Bugün deniz yatırımla görüştüm eger spk çagrıdan muaf tutarsa taban taban gidermiş öyle dedi. Yok çagrıdan muaf tutmaz ise çok iyi olur dedi. Peki spk ky yi korurmu dedim aldığım cevap spk nın ky yi korudugunu görmedim ama belli olmaz dedi. Adamcagız senin kararın senin tercihin kar zarar senin dedi. Bu tür durumlarda ky ne yapmalı bekleyelimmi korkup satalımmı bu tür olaylarla daha önce tecrübesi olan bilgi sahibi olan birileri biraz aydınlatsa bizi. ASLA YT DEĞİLDİR

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bence soru sormak için iş yatırımı tercih etmek lazım. Büyük pay sahibi. Onun beklentisi önemli.

SM-A500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. 60 milyon hisse%95'i toplu, kaldı 3 milyon, 0,4 kuruş artacak, 1,2 milyon TL ödememesi çok saçma. Kendisi toplamış zaten 1,2-1,9 arasında, neyin kafası bu!

5.  Alıntı Originally Posted by wolwoo Yazıyı Oku
    60 milyon hisse%95'i toplu, kaldı 3 milyon, 0,4 kuruş artacak, 1,2 milyon TL ödememesi çok saçma. Kendisi toplamış zaten 1,2-1,9 arasında, neyin kafası bu!

60 milyon hisse dışarıda olan değişik aracı kurumların takasındakiler- yani toplu değil

% 95 olarak gördüğünüz hisseler Tesco dan garanti bankasındayken Anadolu grubuna işbank takasına satış sonrası geçenler.

YAni 60 milyon hisse tamammen değişik ellerde

6. [QUOTE=ramayana7500;237630]Bugün deniz yatırımla görüştüm eger spk çagrıdan muaf tutarsa taban taban gidermiş öyle dedi. Yok çagrıdan muaf tutmaz ise çok iyi olur dedi. Peki spk ky yi korurmu dedim aldığım cevap spk nın ky yi korudugunu görmedim ama belli olmaz dedi. Adamcagız senin kararın senin tercihin kar zarar senin dedi. Bu tür durumlarda ky ne yapmalı bekleyelimmi korkup satalımmı bu tür olaylarla daha önce tecrübesi olan bilgi sahibi olan birileri biraz aydınlatsa bizi. ASLA YT DEĞİLDİR

Hisse 2.50 deyken satış haberiyle nicin 1.20 ye düştü
    Bunun sorumlusu 25 krş a kipayı aldım diyen anadolu gurubu
    Kipada yatırımcı zarara ugratılmış durumda
    Bence spk yeniden degerlemeye bile bakmadan cagrı zorunlulugu getirmesi gerekir.

7. Şöyle iyi bilen arkadaşlar yorumlarınızı esirgemeyin lütfen, çağrı olur mu vs görüşleriniz nelerdir

8. çağrı muafiyeti istemesinin sebebi Bence ilk plan olarak ikincil halka arz yapıcak olması tamamen şahsi fikrim yatırım tavsiyesi değil.

HTC One M9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 96/852 İlkİlk ... 46869495969798106146196596 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •