Sayfa 96/579 İlkİlk ... 46869495969798106146196 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 761 - 768 arası.

Konu: HALK Cafe - III

Yapildi iste vaktinde kurnazlik. NIOC'un dolarlarina gida ilac ihracati yapmak yerine cikinovayla oyla buyla hayali islemlerle adamin sistemini deldiler.

Adam da yakaladi, inim inim inletiyor kac senedir iste. Orda kazandigini 10 kati sermayenden insanindan cikti, sirketlerinin cogunu yabanci yok parasina kapti.

Dolar %20 yapmis, o sirada forumda guzel yazan bir arkadasimiz biz feryat ettikce "Iyi oldu, kokocularin paralari" falan diyordu....

Yahu ne diyorsun, butun halki etkileyecek bu dedik, dinletemedik. Arayip bir koyayim bakalim sonrasi ne olmus o hikayenin.

3 ay sonrasi boyle olmus demek.

Neyse bosu bosuna ugrasmanin anlami yok. Benim zaten kararim verilmisti coktandir, sey de bir firsat yaratti sansimiza, rahat rahat kitaplari kapatacagiz yakinda.

5. Şimdi dolar tepede..
    Altın tepede..
    Ne alsalar kazanırlar?
    Diye sorgulamamız gerekmez mi 666 ortim?
    Tarih hep tekerrürden ibaret..
    Tıpış tıpış gelecekler

Kapitalist sistem nasıl gelirimden çok nasıl çıkarım sorusuna bakar.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Borsadan cikacagim demedim ciko. Bir ton hisse tahvil aldim baska yerlerde.

8. Sayın 666 nın diğer aldığı yerlerde hisse net yok o da burada deşarj oluyor çok üzerine gitmeyin.

Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı.Olursa bende o zaman konuşacağım.

https://www.enerjigunlugu.net/kearne...cak-37323h.htm

Bilginiz olsun Çin den yapılan İhtalat ın nereden yapılacağı ile ilgili Trumpa bir rapor sunulmuş.O ülkelere Türkiye'yi de ekletip.Hatta önce ihtiyaçların Türkiye'den alınması yönünde bir talimat vermiş.Olur olmaz orasını bilmem.Doğruluğunu teyit edecek bir link yok elimde.

Özellikle giyimle ilgili de siparişlere yetişilemediği gibi şeyler duydum çevremden.Yoğun talep var hep Çin denTürkiye'ye kaydırıldı deniyor siparişler.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 96/579 İlkİlk ... 46869495969798106146196 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •