Originally Posted by
HAYMATLAS
2 yıldan beri bu tahtada alsat yaparak, her gün kazanan CA ve ekibi, kademeden çatııııııır, çatır para kazanıyorlar. Yönetim çanak tutmayınca bende böyle yaparım, vatandaş size saldırsın misali, bizde celladımıza aşık oluyoruz.
İsteselerdi ralli de bedelliden önce çok rahat 3 ü geçerdi. Suya sabuna dokunmadan. Neden izin verilmedi. Herkes memnun. 3,5 kademe 80, 100 bin her gün cukkala.
Doymayınca doyurmazlar.
Israrla yanlış düşüncelerdesin.Ben safımı belli etmiş olayım ben memnun değilim.Belirttiğin kişide kademe dönerek kazanalıcak 3-5 kuruşun peşinde olan biri değil.Resmi çok yanlış okuyorsun.Umarım bir gün beni anlar duruma geldiğinde de pozisyonda olmuş olursun.Saygılarımla.
Not: Hadi diyelim sen düşüncelerinde haklısın Cengiz Bey 2 senedir var?Ondan önce olanlar?Valla yönetime olan sevgin karşısında bende şaşkınlıklar içerisindeyim.Huzur hakkını da Cengiz bey alıyor zaten çatır çatır yıllardır.Sen bence bir s ver uzaklaş ekrandan gez dolaş başka işlerle meşgul ol bu aralar.Bir dost.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri