Sayfa 96/147 İlkİlk ... 46869495969798106146 ... SonSon
Arama sonucu : 1174 madde; 761 - 768 arası.

Konu: ALBRK - Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by HAYMATLAS Yazıyı Oku
    2 yıldan beri bu tahtada alsat yaparak, her gün kazanan CA ve ekibi, kademeden çatııııııır, çatır para kazanıyorlar. Yönetim çanak tutmayınca bende böyle yaparım, vatandaş size saldırsın misali, bizde celladımıza aşık oluyoruz.
    İsteselerdi ralli de bedelliden önce çok rahat 3 ü geçerdi. Suya sabuna dokunmadan. Neden izin verilmedi. Herkes memnun. 3,5 kademe 80, 100 bin her gün cukkala.
    Doymayınca doyurmazlar.
    Israrla yanlış düşüncelerdesin.Ben safımı belli etmiş olayım ben memnun değilim.Belirttiğin kişide kademe dönerek kazanalıcak 3-5 kuruşun peşinde olan biri değil.Resmi çok yanlış okuyorsun.Umarım bir gün beni anlar duruma geldiğinde de pozisyonda olmuş olursun.Saygılarımla.

Not: Hadi diyelim sen düşüncelerinde haklısın Cengiz Bey 2 senedir var?Ondan önce olanlar?Valla yönetime olan sevgin karşısında bende şaşkınlıklar içerisindeyim.Huzur hakkını da Cengiz bey alıyor zaten çatır çatır yıllardır.Sen bence bir s ver uzaklaş ekrandan gez dolaş başka işlerle meşgul ol bu aralar.Bir dost.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Israrla yanlış düşüncelerdesin.Ben safımı belli etmiş olayım ben memnun değilim.Belirttiğin kişide kademe dönerek kazanalıcak 3-5 kuruşun peşinde olan biri değil.Resmi çok yanlış okuyorsun.Umarım bir gün beni anlar duruma geldiğinde de pozisyonda olmuş olursun.Saygılarımla.

Not: Hadi diyelim sen düşüncelerinde haklısın Cengiz Bey 2 senedir var?Ondan önce olanlar?Valla yönetime olan sevgin karşısında bende şaşkınlıklar içerisindeyim.Huzur hakkını da Cengiz bey alıyor zaten çatır çatır yıllardır.Sen bence bir s ver uzaklaş ekrandan gez dolaş başka işlerle meşgul ol bu aralar.Bir dost.
    Yönetime zerre kadar sevgimin olmadığını geçmiş yazılarımı okursan görebilirsin. Değerli ortağım. Mesele bu işlerin fifti fifti olmadan çzülemeyeceği
    Vesselam karışık işler, CA nasıl ceza aldı?
    Onca dümen dönen tahta varken, sakince giden tahta da neden çelme atıldı, yönetimin bunda payı yok demek saflık olur.
    X hisse bedelli açıkladı, taban taban, patron mal topladı. Spk bedlçellşye izin vermedi. Tavan tavan patron malı boşalttı. Taban taban. Patron yine iş başında mal topla. Sonra alım yapacağını açıkla tavanlar giderken, tokatla. Sonra Spk tekrar baş vur spk bedelliyi onayla, şaka gibi dimi.
    Bu işler Patron, spek, sonra tepe patron.
    Sonra kalrsaaaaaa siz, biz inşallah.

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Valla tuvalet kağıdının rulosunun geçen sene 1 şimdi 3.5 lira olduğu bir ülkede 1 liradan banka hissesi alırım…1 liraya bankamı var… batacak değil ya alayım dursun…müthiş bir enflasyon olan ülkede geçen senenin fiyatından hisse alıcam…
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    500,000 lot ruchan aldık bakalım 0,15 ten...

bedelli parasını da attım aracı kuruma....

kesinlikle ruchandaki karı gözüm görmüyor...

bir 500,000 daha cekebilirim...

dogru bir iş yapmışız...

sonra aldıklarımla 1,2 milyon hisseyi paketledik duruyor...

doğru bir yatırım yapmışız...

4. Bir arkadaşta hayrına alan satan kurumları paylaşada zaten zarar etmiş insanlar bakıp bir fikir sahibi olsa ! Bütün sitelerde sadece geyik dönüyor başka hicbirsey yok !! Varmı görebilen alan satan kurumları arkadaşlar ?

Alıntı Originally Posted by moj49 Yazıyı Oku
    Bir arkadaşta hayrına alan satan kurumları paylaşada zaten zarar etmiş insanlar bakıp bir fikir sahibi olsa ! Bütün sitelerde sadece geyik dönüyor başka hicbirsey yok !! Varmı görebilen alan satan kurumları arkadaşlar ?

https://www.hizliresim.com/l68q5pg

anlık durum

Alıntı Originally Posted by HOOK Yazıyı Oku
    Merak etme Güler holding yakında 1.20 le kusar gider sonunda piyasada aşağı kırılıyor gidemeyen hisse düşer heleki bu kadar baskı ile

kesin kaptırmışsındır , umarım yanılıyorumdur sayın Hook

Sayfa 96/147 İlkİlk ... 46869495969798106146 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •