Yemedi çünkü öngörüsünü takip ettiği kişiler özellikle teknik onlarda fluözellikle bir tanesi
![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
5000 sembolik rakamdı..olabilirdi..ama mesela 7000 ler olmalıydı..pahalıydı dedim, kağıtlar zaten bu yüzden sürünmüyorlar mı..evet..ama zamana yaydılar bu durumu..pahalılığı zamana yayarak azalttılar mı..evet..yani mühendis ben değilimki..olması gereken olmadı..bu yüzden süründük..ha 1 yıl önce 5-6 bine düşmüşsün ha 1 yıldır 9-10 binde sürünmüşsün..kağıt bazında zaten 7 binlerde değil mi..evet..
Hayırdır maden mi bulduk da 24 bin olacak
O grafikler para ile çiziliyor...
Sizin çizdiğiniz gibi de cizmez parası olanlar...Sonucta adam gazoz kapagini değil parasını koyacak ortaya...
Tamam gülüyoruz ,eğleniyoruz okudukça , parodi hesap tadında ama %20 den az enflasyon rakamı ve tutulan döviz ile nasıl gidecekmiş oraya bir de detay yazın da okuyalım..Pandemi sonrası iluzyonunu gene beklemeyin
Ay sonu süre doluyor Suriye ye harekat işi olacak mı , devam eden davalar, birilerinin kötüye giden sağlık durumu, Puskevit in artan muhalefeti, Kürt meselesi derken bu 24 bine gidişi sağlayacak para gökten Mevladan gelmeyecekse söyleyin de biz de öğrenelim
Yatay trade kanalı devam eder başka da birşey olmaz şu an...
Aşağı ihtimali yukarı ihtimalinden fazla.
Yer İmleri