Sayfa 962/1001 İlkİlk ... 462862912952960961962963964972 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,689 - 7,696 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. hayda bre yarış atı çıktı meydane

3.8631 manidar
    bir halt olacağı yok.

Hayt huyt, zartzurt..

ABD ile Menbiç konusunda anlaşmaya varılmış:

Türkiye ve ABD'nin masaya oturduğu Menbic için anlaşmaya varıldığını Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu açıkladı. Önümüzdeki hafta yol haritasının belirleneceğini aktaran Bakan Çavuşoğlu, YPG'li teröristlerin Fırat Nehri'nin doğusuna çekileceği bilgisini verdi. Buna göre, ABD ve Türk askerleri birlikte kritik ilçede güvenliği sağlayacak.

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Gayri resmi kaynaklara göre Türkiye'nin ABD'ye Munbiç'te kendisi gibi Türkiye'nin de üs kurması ve YPG'nin oradan Fırat'ın doğusuna çekilmesi teklifini getirdiği söyleniyor..Doğruysa ABD bu teklifi değerlendirme aşamasındaymış..
    Dolarla ilgisinide yazalım; ABD ile savaşmayacağız..

Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    3.85 ustu tutunursa ; 3.88 gorulecek..doke doke gidiyor yine bu ; bizim piyasalar kapali iken yukari surmeleri gerekli dxy desteklemiyor su an ; o da desteklerse 21 marta kadar yeni bir rekor gorulebilir..ytd
    bakalim teknikci pala 3.88 i ne zaman yakacak.. bu arada ev satip dolar almayan bi arkadas vardi; 3.77 den , kafasini vurmak icin bi duvar verelim mi.?

nerdeyse 2 aylik mevduati verdi doviz 17/18 gunde..

5. ben birazını 3,86 dan verdim tekrar geri gelirse uygun yerden alım yaparım

6.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Hayt huyt, zartzurt..

ABD ile Menbiç konusunda anlaşmaya varılmış:

Türkiye ve ABD'nin masaya oturduğu Menbic için anlaşmaya varıldığını Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu açıkladı. Önümüzdeki hafta yol haritasının belirleneceğini aktaran Bakan Çavuşoğlu, YPG'li teröristlerin Fırat Nehri'nin doğusuna çekileceği bilgisini verdi. Buna göre, ABD ve Türk askerleri birlikte kritik ilçede güvenliği sağlayacak.

Dolarla ilgisinide yazalım; ABD ile savaşmayacağız..
    Siyasal İslamcının Abd ile kavgası mümkün olamaz insan babası ile ne kadar kavga edebilir ki... Baştan beri ikna olamadım... Tiyatro kanımca... neyse

Haliyle dolar tekrar 3,7x bence...

ironi = inori
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

Alıntı Originally Posted by MeDyUm Yazıyı Oku
    ben birazını 3,86 dan verdim tekrar geri gelirse uygun yerden alım yaparım
    geri falan gelmez bi sey verme bence..ytd dayanamiyorsan bakma bi sure

8.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    bakalim teknikci pala 3.88 i ne zaman yakacak.. bu arada ev satip dolar almayan bi arkadas vardi; 3.77 den , kafasini vurmak icin bi duvar verelim mi.?

nerdeyse 2 aylik mevduati verdi doviz 17/18 gunde..
     Alıntı Originally Posted by MeDyUm Yazıyı Oku
    ben birazını 3,86 dan verdim tekrar geri gelirse uygun yerden alım yaparım
    Epeydir bizleri korkuttular. Tam gidiyor diye aldık, elimizde kaldı. 3-9 ay arası taşıma maliyeti üstlendik. Şimdi de psikolojimiz gereği '' her halde yine mal yıkacaklar diye gideceğine inanmayarak elimizdekileri satıp, daha fazla zarar yazmayalım '' diyoruz. Bakacaklar ki herkes satıyor, bu kez de yürü aslanım diyebilirler ve yine bizi aldatabilirler.

İşte bu nedenle kafalar karışık.

Sayfa 962/1001 İlkİlk ... 462862912952960961962963964972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •