Sayfa 964/1027 İlkİlk ... 4648649149549629639649659669741014 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 7,705 - 7,712 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ya yapısal reform ne demek bileniniz var mı.Bana hep andersenden masallar gibi geliyor.Televizyonlarda konuşmacılar misal yapısal reformları yapmak lazım falan diye lafı bağlıyorlar ya çok gülüyorum.Sonra spikerlerde evet faizleri artıralım da sonra yapısal reformlar için zaman kazanırız falan diye lafa devam ediyorlar )).Belki 10 yıldır böyle.Neymiş bunlar bileniniz duyanınız var mı.Bana masal geliyor valla ))))))
    alın size ''yapısal'' reform!

http://www.haberturk.com/eski-etiler...asladi-2035348
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Gavurların derdi ekonomimizin düzgün olması değil alacaklarının garanti altında olması. Bunun böyle olduğunu düşündükleri sürece daha yüksek faizle size her zaman borç verirler. Borcu halk mı öder, alan mı öder, başkası mı verir onu dert etmezler. Seçim öncesi pek bir şey diyemezlerdi ama gören gözler için gidişat ortada.

3. İran yaptırımları petrol fiyatını 90 doların üzerine çıkarabilir - Bank of America Merrill Lynch

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Sn brıtısh şu dolar düzeltmesini bitirsin de dolardı gramdı artık ne varsa toplayalım biraz daha.Sepet mantığına falan gerek kalmayacak anlaşılan.Bu kafayla biz dolardan daha çok tokat yeriz.

5. 60 Min

6. Döviz sepeti 5.010.-
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    qatar da da 300 milyar dolar civarı rezerv var, norveç nasıl 1 trilyon doları yakaladı da bunlar aşağıda kaldı anlamıyorum
    1) rusvet yolsuzluklar hesapsiz harcamalar

2) Norvec petrol ve gaz ama Katar agirlikli olarak gaz uretiyor, kar marji acisindan ikisi arasinda dag kadar fark var

3) Norvec hukumeti toplam rezervin bir sene icinde %4 unden fazlasi harcanamaz diye kanunu var. Katar in yok artik kafalarina gore harciyorlar

4) Katar simdilerde ortadogunun gorillasi suud larla basi dertte hemde oyle boyle degil baya dertte. Turkiyenin oraya us kurmasinin sebebide bu. Yani el altindan savunmaya cok para harciyorlar.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Reis sıkışmış.Seri iflaslar kapıda.Dolar 4.9 lara gitmiş.Faizler 5 puan artmış.Kredi faizleri tavan, ekonomi stop etmiş.Emlakta seri iflaslar kapıda.Ve reis kıraathane, kek ve bizim torunlarımızın ödeyeceği borçlarla kanal istanbul yapacağızdan başka bişi diyemiyor.Şeker fabrikalarını satıldığı illerde bile akp tavan çekiyor.Bir tek kayseri ve konyada millet akp den soğumaya başlamış.Bizim halkımıza da kriz yakışıyor cidden.Bunu yazmaya utanıyorum ama bizim halk biraz sıkıntılı.Krizi az bişi hakediyormuyuz nedir )))))))))
    Memleketim Kayseri bildigim Kayseriyse onlari sogutacak tek bir sey vardir oda ticaretin kotuye gitmesi

Adamlarin nesine dokunursan dokun ama ticaret olduyse Kayserili affetmez seni. Demekki isler baya kotu

Sayfa 964/1027 İlkİlk ... 4648649149549629639649659669741014 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •