Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 964/1004 İlkİlk ... 464864914954962963964965966974 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 7,705 - 7,712 arası.

Konu: Viop XXXV

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    yarın gap li banka eşliğinde pıst 100 de açılış mı
    öyle deme, ben de yoncanın ekürisinde full maldayım dünden beri, gapli açılış falan diye yorum yapıp nazar değdirmek istemiyorum

3 ppk üyesi görevden alınınca, piyasa mutlaka yine indirecek diye bi beklenti oluşturdu ve usdtry 9.10 üstüne bu haberle savruldu.. yarın pas geçerse, merkez bağımsızmış- reise rağmen indirmemiş gibi olacak, kur en az 9.00- 9.10 kadar çekilir gibi görünüyo.. garanda ünlü 30 milyon lot bastıktan sonra başladılar kaldırmaya ve bankalarda alınan mal yüklüydü 2 gündür, kritik teknik seviyeler aşıldı, artık ralli moduna geçmeli.. pas kararının ganyanı çok yüksek bana göre, tersi durumda yüzde 1 gibi seviyeden stop yapma imkanı tanır garan-akbnk gibi likit tahtalar

yine aptallık yapılıacak ve indirim gelecekse inşallah 3- 4 puan falan yaparlar da, atılan taş ürkütülen kurbağaya değmiş olur

kavala konusu ise abd tarafından p.ç edildi, salıverilcektiyse bile artık serbest kalması imkansız kısa vadede, yani devlet büyükelçilerin lafıyla mı karar almış olacak ? müstemleke mi burası ??

2.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Öyle olsa bu saatte doları daha çok basarlardı. Tersi durumda saat 14:00 de elimde banka kağıdı olmasını istemezdim

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

katalizörlerimden bir tanesi , yarın faiz hikayesi var .
    gözü kapalı gelip banka aldılar.
    diğer pazıllarla birleştirip 14.00 da yonca ile kahve içicem.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

katalizörlerimden bir tanesi , yarın faiz hikayesi var .
    gözü kapalı gelip banka aldılar.
    diğer pazıllarla birleştirip 14.00 da yonca ile kahve içicem.
    Umarım kahvenizi afiyetle içersiniz. Bende banka yok. Geçen ay 23 eylül de toplantı vardı. Garan 21 eylül ve 22 eylül de 9.10 dan 9.50 ye geldi. Karar açıklanınca 2 günde 8.80 e indi.
    Aynısı olur olmaz bilinmez . Temkinli olmak iyidir. Saat 14:00 umarım hisseniz yükselir ama siz gene de emirleri vermiş olun

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bir günden birşey olmaz ,
    oyunu faiz indirmicek diye kurduk ,
    portföyden %30 dolar sattım , seneryom tutarsa yaklaşık 30-35 kuruş aşağı hareket bekliyorum.
    oradan satılanları yerine koyarız ,
    faiz indirirse %70 porföy devam eder.
    elimizdeki hisselerde hedge konumunda
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Ben faiz indirimi beklemediğimi yazdım,
    gerekçelerim fikir jimlastiği olsun , en azından arenada ona göre oyun kurucam.
    1.Kasım çekirdek enflasyonu aşağı ivme yapma durumu mevcut , bunu bahane ederek aşağı indirmenin daha uygun olacağını RTE anlatmış olabilirler.
    2.faiz indirmemesi dolares te ters salvo etkisi yaratabilir , cıtı TL-rublede de kısa pozisyon öneriyor.
    3. Sınır ötesi harekat çok dillenmeye başladı , eğer bu harekat olacaksa dışardan gelecek yorumlamalardan dolar daha çok ivme kazanır diye bu faiz artırımını pas geçebileceklerini düşünüyorum.
    bir tek kafamı kurcalayan Ana muhalefetin ziyaretinden sonra böyle karar almasını CHP kullanır diye farklı bir oyun dönermi oda aklımdan geçmiyor değil.
    Stratejimizi 2 gün önceden paylaştık maç saatini bekleyecez.

5. Yanlız faiz inmezse Kılıçdaroğlu iyi ekmek yer her ay ziyarete gider merkezi

6. Baktık ütülecez işin kolayı var, gundwane abiye artı birken getirip maşallah dedirttik mi yonca kapanış eksi üc olur
    Hamdım Piştim Yandım

sayfayı okudyorumda memet abiniz nasıl bi sumsuk yediyse teknik analiz yok diyor başka bir şey demiyor..
    öyleya sert sumsuk ları yemeyen biri nereden bilsin olup olmadığını adına teknik dersiniz taktik dersiniz ne derseniz artık.. oyuncunun mutlaka bir stratejisi olmalı. değilse kabala alınıp satılmazki bu alet. memet abi nasıl bi alet kullandıysa artık acısı ciğerine işlemiş.. mesela ben suya bakıyorum
    Son düzenleme : karar_anı; 21-10-2021 saat: 01:09.
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

8. Faiz indirimi beklemiyorum. Enflasyonun ilerleyen aylarda da artacağı aşikar, artan enerji fiyatları bunun en büyük göstergesi. Baz etkisinden beklenen düşüş enerji fiyatlarındaki yükselişten ötürü kompanse olacak hatta enflasyon 20 lerin üzerine rahatlıkla gelir gibi duruyor. Merkez bu sefer pas geçecek ha buna rağmen indirirse bir kaç güne 10TL=1USD olur.

Sayfa 964/1004 İlkİlk ... 464864914954962963964965966974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •