Sayfa 964/999 İlkİlk ... 464864914954962963964965966974 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 7,705 - 7,712 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXIII

Hz isadan bu yana gelmiş geçmiş en maharetli çoban bizde.koyun sıkıntımız da yok.kendimize o konuda haksızlık etmeyelim.hz İsa klasman dışı tutulursa çobanlar in goat i tartışmasız bizde.

Bir ara Demirel o konuda iddialiydi ama onun lakabı çoban sulu olmakla beraber klasmanda ki yerine gelirsek bence birinciliği tartismali

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Afganlar olmasa küçükbaş hayvan için çoban bulamayız. Bu çağda bizim insanımız çobanlık yapamaz.
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Hz isadan bu yana gelmiş geçmiş en maharetli çoban bizde.koyun sıkıntımız da yok.kendimize o konuda haksızlık etmeyelim.hz İsa klasman dışı tutulursa çobanlar in goat i tartışmasız bizde.
    Syn Hkm son noktayı koymuş...

Bizim oralarda çobanın maaşı olmaz...Her 10 koyuna 1 kuzu alır...Onuda seçerek alır...Geçen gün Dayım Çobanı kovdu a.q...Ben Emekliyim ona vereceğim kuzuları kendim yerim dedi

Büyükbaş hayvancılıkta Çobana yemek+sigara kıyafet dahil herşeyini sen karşılarsın. Her hafta sonu Çobanına meyvesinden etine kadar her şeyi alır Hafta sonuda adamla beraber hayvanını otlatırsın..Hayvanı satarken de adamın maaşını toptan verirsin..Bir Üniversiteliden fazla para verirsin....

Bizimkiler aylık 100 dolara çalışacak Çoban arıyor a.q....Tabiki bulamassın....

4. Çobanlar bence ikiye ayrılıyor.
    Köy çobanı,köyçevresinde dolaşan sabah gidip akşam gelenler. Bu iş kolay.
    Yayla çobanı, yayla çobanları ise işin en zor kısmındalar. Şubat mart ayında yola çıkıp yazı yaylada geçirip eylül ekimde dönenler.
    Bazen seyrettiğim bir çobanın videosunu paylaşayım.Sanırım fark anlaşılır.
    https://www.youtube.com/watch?v=RzoTfE8jQME
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

5.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    abi en son koyun denince koyduk diolardı

6.  Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    Seçim de EYT 'liler organize edildi, hükümete baskı yapıldı ve yeni EYT düzenlemesi yapıldı.
    Oysa on yıllar boyu 1999 yılında çıkan yasa uygulanmış ve kanıksanmıştı.

8 Eylül 1999 günü Ahmet işe girdi ertesi gün arkadaşı Mehmet.
    9.Eylül 1999 günü giren daha yıllarca çalışacak.

Adalet mi bu.

Daha mı iyi oldu, adalet mi tecelli etti.

Ama bana yaradı kim ne yaparsa yapsın.
    İyi o zaman herkes emekli yapılsın.
    İş gücü de dışardan ithal edilsin.

Bu işi tezgahlayan akıl SGK'nın aktüerya dengesini iyi bozdu.
    value ustadım ağzınıza sağlık sık yazmıyorsunuz ama mantıklı yazıyorsunuz.

Bu başlığı ilk defa okuyan birisi, ulan SGK ile koyun çobanlığının ne alakası var amq demezse.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Peygamber Efendimiz, Hiçbir peygamber yoktur ki, çobanlık yapmış olmasın. derdi.

Bu konuda yorum yapmayacağım malûm şu an Silivri yanıyordur, orada bana ne bol buzlu rakı ne de soğuk bira verirler.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 964/999 İlkİlk ... 464864914954962963964965966974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •