Sayfa 965/1027 İlkİlk ... 4658659159559639649659669679751015 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 7,713 - 7,720 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Mehmet şimşek ekonomiden sorumlu bakan gibi bişi olduysa, aferin iyi yaptınız babında dolar biraz aşağı çekilir belli mihraklarca.Ta ki bir sonraki şoka kadar.
    Adam yillarca bir sey becerememis simdi ayni ise devam edecek diye tebrik etmek nedir ya?

Hayir neyi kutluyoruz onu anlamadim? Dolar 5-6 TL olmadi diyemi tebrik ediyoruz adami?

Ulkenin haline bak, isini dogru yapiyor diye insan tebrik edilmezki. O zaten adamin isi

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Arkadaşlar yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı oldu bizimkisi.
    1- Reise millet aşık olmuş bu aşk kolay kolay bitmez anlayın.
    2- CHP denilen parti Kemalist bir parti olmaktan uzak.
    3- CHP başa gelse bu ülkeyi yönetecek kapasite yok.

CHP de kan değişim şart. İlber Ortaylı, Haydar Baş gibi mesela.
    Benim merak ettigim Reis vefat ederse ne olacak?

Neden soruyorum cunku Chavez oldu ve ulkenin durumu ortada

Bizim ulkemizde onun yerine gececek herkesin hayran oldugu taptigi karizmatik biri yok

Washington DC dekiler kimi hazirliyor acaba? Ama tebrik etmek lazim 90 larin basinda Amerikali sosyologlarin buldugu adam hakkaten basarili cikti ve her denileni yapti. O kadar basarili olduki Yahudiler yalnizca Yahudilere verilen yuksek nisani bu adama taktilar

Bu basarilariyla ne kadar ovunseler azdir. Ama sirada kim var? FETO olamaz o bitti. Ama kim?

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    O işler mokoko.İlk inşatta yapısal reformlar geliyor bence.Hem de gümbür gümbür))))
    mokoko oldugu kesin

ama sabaha kadarmi olene kadarmi iste onu anlayamadik

4. Atilla Yeşilada DTH hesaplara el koymayacaklar kesinlikle böyle bir şey yok diyorlar.
    Uğur Civelek DTH el koyacaklar el mecbur diyor.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by demir113 Yazıyı Oku
    Atilla Yeşilada DTH hesaplara el koymayacaklar kesinlikle böyle bir şey yok diyorlar.
    Uğur Civelek DTH el koyacaklar el mecbur diyor.
    benim tahminim

El koymazlar

ama

derlerki dolar cekebilirsin bankadan ama kur 3 TL

yani el koymayacaklar ama gasp edecekler

6. Tr 2030 7,16 % -2,00
    güniçi en yüksek: 7,33 güniçi en düşük: 7,15
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

7.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    derlerki dolar cekebilirsin bankadan ama kur 3 TL
    yani el koymayacaklar ama gasp edecekler
    Bunu zaten ilaç şirketlerine dayatıyorlar ama sayın yurttaşlarımız bana dayatmazlar diyebilür..

8.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Benim merak ettigim Reis vefat ederse ne olacak?

Neden soruyorum cunku Chavez oldu ve ulkenin durumu ortada

Bizim ulkemizde onun yerine gececek herkesin hayran oldugu taptigi karizmatik biri yok

Washington DC dekiler kimi hazirliyor acaba? Ama tebrik etmek lazim 90 larin basinda Amerikali sosyologlarin buldugu adam hakkaten basarili cikti ve her denileni yapti. O kadar basarili olduki Yahudiler yalnizca Yahudilere verilen yuksek nisani bu adama taktilar

Bu basarilariyla ne kadar ovunseler azdir. Ama sirada kim var? FETO olamaz o bitti. Ama kim?
    bizim sosyologlar da sosyolojinin laf ebeliği olduğunu sanırlar. aslında en çok sömürgelerin başına getirip koyun sürülerini güdebilecek, toplumun seveceği kişileri bulup çıkarmaya ve kullanmaya yarar...
    yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 965/1027 İlkİlk ... 4658659159559639649659669679751015 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •