Sayfa 967/1000 İlkİlk ... 467867917957965966967968969977 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 7,729 - 7,736 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ne zamana kadar vadeniz ,ve neden 7 lira olacak ))))))))))
    3 vakte kadar ve bende saklı..

Zamanında yazdım özel bazı durumlar sözkonusu ise gavurlar bize bu ara doları düşük tutmamız için yardımcı olabilirler.O özel durumları ise önümüzdeki 3 ay içinde görürüz.Uzun vadede ise hiç bir koşulda dolar baskılanamaz.Çünkü dünyada istisnasız tüm ülkelerde dolar faizinin artışı ve piyasadan dolar çekilmesinin etkileri kendini gösterecek.Su çekilince kim donsuz denize girmiş belli olacak.))))))

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    3 vakte kadar ve bende saklı..
    E bu nasıl forumdaşlık ,biz bildiğimiz bilmediğimiz her şeyi yazalım siz bilgilerinizi kendinize saklayın,yakıştı mı sayın enki.))))))))))

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Zamanında yazdım özel bazı durumlar sözkonusu ise gavurlar bize bu ara doları düşük tutmamız için yardımcı olabilirler.O özel durumları ise önümüzdeki 3 ay içinde görürüz.Uzun vadede ise hiç bir koşulda dolar baskılanamaz.Çünkü dünyada istisnasız tüm ülkelerde dolar faizinin artışı ve piyasadan dolar çekilmesinin etkileri kendini gösterecek.Su çekilince kim donsuz denize girmiş belli olacak.))))))
    Hocam, sende altın topiği başlatsanda yararlansak, ne güzel olur.
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

5.  Alıntı Originally Posted by tovw23 Yazıyı Oku
    Milletin eline iyi verdiler yukardan dolari
    3,50 3,60 dan dolar alanlar senin nerene verdi de bukadar kuyruk acısı oldu

Alıntı Originally Posted by bahad1r Yazıyı Oku
    Hocam, sende altın topiği başlatsanda yararlansak, ne güzel olur.
    Sıkıldınız di mi,habire dolar topiğinde altın altın diyorum.Aslında haklısınız valla iyi fikir.Bir topiği modere edecek bilgi birikimim yok ,benden daha iyi o işi kotaracak biri açsa müdavimi olurum o topiğin kesin.))))))

7.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Şimdi şöyle açıklayayım..burası yükseliş başlığı ya, ben hergün çıkıyorum bu başlıkta dolar 7 TL olacak diyorum..sizde doğal olarak soruyorsunuz gerekçeniz nedir kardeşim..size cevap vermiyorum..bir diğeri başka bir gün gerekçe soruyor, ben diyorum ki gerekçem TA..tamam o zaman getir bakalım senin gerekçeni öğrenelim..yok benim prensibim TA yayınlamıyorum forumda vs..

Ertesi gün devam ediyorum..dolar 7 TL olacak 5. sayım..siz soruyorsunuz abowww siz elliotcumusunuz..yine cevap yok..

Sonraki günler tekrar yazıyorum..dolar 7 TL olacak..nihayetinde sıkılırsınız değil mi..

Neyse uzattım burada yazan pek çok kişi genelde gerekçelerini sunar..aklınıza yatar yatmaz ayrı konu..hatta dersiniz ki sonuçta adam yanılmıştır, öngörüsü tutmamıştır..normaldir..

Yoksa kimsenin amacı birilerini rencide etmek değildir..

Ha bu arada dolar 7 TL olacak..hadi sebep sorun bakalım, ne cevap vereceğim..
    Ben sorduydum evet Maalesef ülkemizde ewciler kadar çok yanılan teknikçi yok çünkü.Bunun kitaplarını yazan adamın daha geçen yıl nasıl madara olduğunu dolar tahmininde cümle alem gördü.

8. Dolar in en büyuk iki kabusu fed ve trump
    Global dolar icin abd secimi cok onemli.
    Trump yenilgi alirsa dxy buyuk baskidan kurtulur.
    Trump kazanirsa sadece ic kaynakli gelismelere bakariz bolca sebep olacak.

Sayfa 967/1000 İlkİlk ... 467867917957965966967968969977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •