Sayfa 967/1009 İlkİlk ... 467867917957965966967968969977 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 7,729 - 7,736 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Çok ilginç bilgiler, iddialar var:

ÖNÜMÜZDEKİ İKİ ÜÇ GÜN ÇOK ÖNEMLİ GELİŞMELER OLACAK - Sinan Oğan, Erdoğan, Kılıçdaroğlu, Seçim, 2.tur

https://www.youtube.com/watch?v=KRJoYf4O1c4
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. Can ataklıyi YouTube de izleyin anlayın. Olayı anlatıyor.

3. Can ataklı anlatmış. Akp nin oyunu artırsan herkes itiraz edecek ama anketlede %7 olan MHP ye ona kaydırma yaparsan kimse çakmaz. 1,6 milyon seçmen fazla diyor. Sınan Ateş cinayeti altında kalan hiç bir şey vaad etmeyen MHP nin oyu artıyor. Bunu vb şeyleri anlatıyor

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Can ataklıyi YouTube de izleyin anlayın. Olayı anlatıyor.
    Kimseyi izlemeye gerek yok...En az onlar kadar bizimde aklımız var..Ortada bir şaibe olduğu kesin..CHP bu kanayan yaraya parmak basacak mı yoksa kan kaybından mı gideceğiz....Benim için önemli olan bu..........

5.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Kimseyi izlemeye gerek yok...En az onlar kadar bizimde aklımız var..Ortada bir şaibe olduğu kesin..CHP bu kanayan yaraya parmak basacak mı yoksa kan kaybından mı gideceğiz....Benim için önemli olan bu..........
    Rte nin kalması borç veren için daha yüksek faiz maliyet. Ülkenin borcu ne kadar çok artarsa bundan sonra değişim olsa da artık söz dinleyen bir Türkiye olacak mecbur bu açıdan bak.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Rte nin kalması borç veren için daha yüksek faiz maliyet. Ülkenin borcu ne kadar çok artarsa bundan sonra değişim olsa da artık söz dinleyen bir Türkiye olacak mecbur bu açıdan bak.
    Sen diyorsun ki alternatiflere liderlik yapan CHP kanayan yaraya parmak basmayacak...Bizde kan kaybından öleceğiz...

Yapacak birşey yok o zaman sandığında a.q....

7.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Ocean's Eleven filmindeki grubun ysptığı gibi bir şey , her şeyi sonradan anlayabilen hatta zorlukla anlayabilen bir grup insandan umut bekliyoruz. Sadece görevden alınmalar bile bunu gösteriyor acı ama gerçek bu. Bu bir dizayn bunu bizim için hazırlamışlar.
    Zavallılık başka bir durum yok.

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Ocean's Eleven filmindeki grubun ysptığı gibi bir şey , her şeyi sonradan anlayabilen hatta zorlukla anlayabilen bir grup insandan umut bekliyoruz. Sadece görevden alınmalar bile bunu gösteriyor acı ama gerçek bu. Bu bir dizayn bunu bizim için hazırlamışlar.
    Zavallılık başka bir durum yok.
    o Gece kaftancıyı ve 2 BB yi ekranlarda görünce dedim ki istanbulda ki tiyatronun aynısı oynanıyor..Ama bunlar oylarımızı yedirmezler , meğer arka planda bazıları kamyonla malı götürmüş atı da arabayıda alan çoktan üsküdarı geçmiş...Burada benim gibi insanlar yanıldı...

Neyse hayırlısı diyelim....

Sayfa 967/1009 İlkİlk ... 467867917957965966967968969977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •