mevcut iktidar partisi %38 ve aşağısı oy aldığında mırıltılar başlanır.
%30 ve altı oy alırsa erken genel seçim söylemleri başlar....
pazar gecesi berber sakalı kestiğinde göreceğiz...
mevcut iktidar partisi %38 ve aşağısı oy aldığında mırıltılar başlanır.
%30 ve altı oy alırsa erken genel seçim söylemleri başlar....
pazar gecesi berber sakalı kestiğinde göreceğiz...
Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.
ankara yı kaybederlerse b planlarını çok önce duyurmuşlardı, onun için iktidar ona hazır.
istanbul u kaybederlerse hazırlıksızlar bence. çok dramatik neticeleri olur iktidar için.
bir de denildiği gibi ülke genelinde alacakları oy önemli. olasılıklar;
akp+mhp 50 ve üzeri alırsa iktidar zafer ilan eder.
akp+mhp 47-50 alırsa olur öyle der geçerler, iktidar için ala pozitif.
akp+mhp 45-47 alırsa hmm, hafiften mesaj gönderdi millet der iktidar için karar verme anı.
akp-mhp 40-45 alırsa, sağlam mesaj alındı, iktidar problem var, muhalefet devreye girer.
45'in altındaki her oran ciddi sallar iktidarı.
muhalafet için değişen birşey bu seçimlerde de olmayacak, herkes sıkı sıkıya koltuğuna sarılıp devem edecek.
bir de ankarayı muhalefet kazandığında sizce kim daha fazla mutlu olacak? sonuçta chp li olmayan bir aday mansur yavaş.
ekibini sanıyorum yine mhp iyi parti kadrolarından kuracaktır. yani diyeceğim o ki, ankarada chp destekli iyi parti adayı kazanmış gibi olacak. ama durum istanbulda öyle değil.
Mansur yavas chp li degil diyorsun ama son 2 secimdir chp den aday. Valla chpli bir adam bunu hic problem yapmaz, cunku gerizekali degil.
Mansur yavasta hic oyle dominant bir partici tipi var mi. Kazansin herkesin belediye baskani olur.
Oyle kayyum falanda atanmaz, gorevden alinmaz. Ankara cizreye benzemez
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Butun buyuksehirleri millet ittifaki alacak. Ben buna inaniyorum. Olmazss en kotu yanildim derim.
Muhalefet ilk defa bu secimde cok yerinde adaylar gosterdi. Hepsi belediyecilikte deneyimli ve halkta sempatisi olan kisiler
Ornegin adana da zeydan karalar. Son gunlerde cok iftira atildi, komplolar yapildi ama kaybetmesi surpriz olur
Antalya da konyaaltini 25 yildir yoneten muhittin bocek aday. Sevilen ve bilinen bir aday
Bursa bir degisim yasayacak mi merak ediyorum. Kimse niluferin ve mustafa bozbey in kotu oldugunu soyleyemez.
Izmiri soylemeye gerek yok
Ankara da mansur en az 5 farkla secimi kazanir. Bu komplo ve iftiralar ters teper
Imamoglu istanbulda surpriz yapacak diye dusunuyorum
......
Bunlarin hicbiri de olmayabilir. Muhim degil. Zaten 17 yildir hayal kirikligina alistik ama bu secimde millet ittifaki kaybederse onlari suclamam, daha dogru adaylar gosterilemezdi.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaş ben bu borsa sayfasındaki arkadaşları çözemedim bir türlü.
Alayı üzgün ağlıyor %100 malda yakalandık şu kadar zararım var diyorlar.
Sonrada vatan için millet için cumhura destek olalım demeye getiriyorlar.
Bu ne iş arkadaş.?
bist de ABC düzeltemesinde C ayağı başlamışsa ,
endeksin 70k lara kadar yolu gidebilir...
Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.
Yer İmleri