Sayfa 968/1019 İlkİlk ... 4688689189589669679689699709781018 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 7,737 - 7,744 arası.

Konu: Viop XLV

1. yeni sasa yı soyluyorum hazır mısınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

2.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    menderes çok iyi bilanço yolladı hakkatten, ama bu rıza çok üçkağıtçıdır, öyle böyle üçkağıtçı değildir.. bunla toprak sayılırız, tanışmıştık ilk halka açtığı dönemde, demiştim -sen girme tahta işlerine, sen patronsun, olmaz yani, bana bırak tahtayı.. ilk iş beni tufaya getirdi

o yüzden 9-aylıkta yolladığı bilançonun, 12-aylıkta tam tersini yollayabilir, güvenilmez..
    GES yatırımı vs var bana ucuz geldi ama patron sattı evet

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Üç gündür mapusdayım big abi, Ayasofya ispiyoncusu benimle uğraşa uğraşa en sonunda kodese tıktılar

Bu arada hisse net yönetiminide kınıyorum. Adaletsizliği için.
    Madem ben kural ihlali yaptım o zaman Ayasofya ya da ceza vermeliydi,
    Oysaki benimle uğraşan Ayasofya idi ve ben onun laflarını iade etmiştim.
    Bu son yazım
    Adios
    Soran sormayan herkese selam olsun, bol kazançlar dilerim sayı esnafına
    yaa tabii, sende de biraz kabahat vardı, bu dallamanın her yazdığına cevap verdin, boş geçmen lazımdı bir kaç diyalog sonrası

herifin en küçük bi borsa bilgisi yok, viop pozisyonu zaten olamaz, başka bi konuda da bilgisi yok, forumdaki kimseye sağlayacağı en ufak bi katkı yok.. sürekli mesaj atıyo, ben okumuyorum içeriklerini pas geçiyorum, ama bi entryde anlatacağı şeyi insan niye 15 ayrı mesajda anlatır.. bi tane espri yaptınız aranızda, tamam kaliteli bi espri değil aam olsun, pekiii niye 30 tane mesajda sürdürülür aynı espri ?? ayıptır, yazıktır, insanlar buraya işlerine yarayacak bi şey yazılmış diye giriyor, ama gel gör ki dallamanın biri akşama kadar boş yapıyor..

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    sen şimdi bademlere iktidarsız mı dedin
    en alttaki 3 nolu tepeden beri sen bu hayalle yaşadın anahtarınızı alacaklar dedin burada biz ne dedik TEKNİK diyorki ile başladık
    grafa yükselen kanal koyduk kanal içinde düzeltme yaptığını çizzdik ne zaman pıst 100 3040 dan beri ve hala o şekilde hareket ediyor ,
    emmi bittiğinde zaten kanal kırılıyor. bunu teknik analizle bilemezsin bak market nasıl kapatmış. sen buna ne teknik analiz ile vob yapacaksın mümkün değil.

yarın öbürgün market ne yapacak neye göre poz alacaksın mümkün değlil.

teknik analizle yarın ne yapacak bilemezsin

asla başaramazsın.

tek derecede mikroda 1 dk da kaç puan oynuyor aklını alırlar...

vob kesinlikle yapılamaz.

ne diyoruz vob yapmayın.

Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    yeni sasa yı soyluyorum hazır mısınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
    kozalaklardır
    bir halt olacağı yok.

artı kapattık ama çok ciddi ayı formasyonu oluştu.

bugün zopa yemedik pas geçti. yarın falan vukuat çıkabilir, altın kapılarımız kan olabilir

pala yarın cumadan önce bir tur, cumadan sonra bir tur atabilir
    audentes Fortuna iuvat

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    kozalaklardır
    karsn.....

8. Arkadeşler ben mi Mehmet’i anlamıyorum yoksa ne anlatmak istiyor

Mehmet ne zaman piyasa zorlansa tepe de olsa geliyor vob yapmayın diyor tamam bunu anladım

Mehmet düşecek mi diyor anlayan biri yazıversin benim bildiğim Mehmet eskiden beri short vurur hep

Sayfa 968/1019 İlkİlk ... 4688689189589669679689699709781018 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •