Sayfa 968/1009 İlkİlk ... 468868918958966967968969970978 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 7,737 - 7,744 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Mhp ye yazılam ysp oylarının görüntüsü chp sistemindenmiş ysk dan değil.
    https://www.veryansintv.com/chpdeki-...-perde-arkasi/
    Another day in paradise

2.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Çok ilginç bilgiler, iddialar var:

ÖNÜMÜZDEKİ İKİ ÜÇ GÜN ÇOK ÖNEMLİ GELİŞMELER OLACAK - Sinan Oğan, Erdoğan, Kılıçdaroğlu, Seçim, 2.tur

https://www.youtube.com/watch?v=KRJoYf4O1c4
    hakikaten çok ilginç iddialar... izlenmeli.

3. Şimdi rte düşünecek. Bir seçimi kazanıp ülkeyi batağa saplayip sonrasında hem akpsiz hem rtesiz bir Türkiye mi. Yada akpsiz sadece rte li bir Türkiye mi. Rte ben ömrümü tamamladıktan sonra ailem burada kalacak onun için akp yi de yeniden ayağa kaldırmam lazım deyip normal ekonomik kurallara geçerek ülkeyi yönetmek mi. Zaten her türlü halay çekmeye hazır bir millet var.

4.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Mhp ye yazılam ysp oylarının görüntüsü chp sistemindenmiş ysk dan değil.
    https://www.veryansintv.com/chpdeki-...-perde-arkasi/
    Hocam orada bir kafa karışıklığı var. CHP nin kendi sistemi var ama YSK dan da sonuç alıyor. Bunların CHP nin YSK dan aldığı sonuçların ekranı olduğunu iddia edenlerde var. Yani iki ekran var CHP de. Tabi net bilmiyoruz.

5.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    o Gece kaftancıyı ve 2 BB yi ekranlarda görünce dedim ki istanbulda ki tiyatronun aynısı oynanıyor..Ama bunlar oylarımızı yedirmezler , meğer arka planda bazıları kamyonla malı götürmüş atı da arabayıda alan çoktan üsküdarı geçmiş...Burada benim gibi insanlar yanıldı...

Neyse hayırlısı diyelim....
    Tuncay Özkan ı kurduğu televizyonu nasıl kurduğunu ve kime sattığını hatırlayan bilenler ona bırak eşeği teslim etmek kapıdan içeri sokmaz ama burada yazmayacağım başka bir şey var bunlar o yüzden oluyor.

6. Abi bıktım artık. Bende kaçınılmaz olan şeyden zevk almak istiyorum. Ne böyle yav...

7.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Hocam orada bir kafa karışıklığı var. CHP nin kendi sistemi var ama YSK dan da sonuç alıyor. Bunların CHP nin YSK dan aldığı sonuçların ekranı olduğunu iddia edenlerde var. Yani iki ekran var CHP de. Tabi net bilmiyoruz.
    Hocam seçmen sayısı ile ilgili problemler var. Yeni seçmen sayısı bir önceki seçime göre ölenleri düşünce 8 kusur milyon artmış. Bunu bu seçimde 18 yaşına girenleri düşünce 1,8 milyon seçmen uzaydan gelmiş. Bu 1,8 milyonluk uzay seçmeni kaç oy kullandı bunu ispatlamaya çalışıyorlar eldeki veriler ve YSK daki iktidar durumunu da dikkate alarak sağlam delilleri ve rakamı yakalamaya çalışıyorlar diye Can ataklı anlatmış. Halk hukukî ispat vs çok net olmadan klasik CHP itirazı olarak algılayacagi için.

8. Sepette 30 yumurta var bunun 10 tanesi kırılıyor kümesten 10 tane yumurta koyuyorsun sonra bir bakmışsın 32 yumurta var. Yumurtanın biri nasıl oluyor da yumurtluyor. Yada bu iki yumurtayı kim koydu.

Sayfa 968/1009 İlkİlk ... 468868918958966967968969970978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •