Sayfa 968/1004 İlkİlk ... 468868918958966967968969970978 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 7,737 - 7,744 arası.

Konu: Viop LIII

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    OYAK a ... OYAK bankı dönemin hükümeti 1 TL gibi sembolik fiyata verdiler...3 sonra ing bank a rekor bir fiyatla 2, ,6milyar dolara sattılar...
    Hep bu milletin parasıyla....
    Dönemin hükumeti de Tekelin içki bölümünü 300 milyona özelleştirmesi alan şirket kısa sürede 3 kat yuksegini satmıştı.
    Dönemin hükumeti Telekomünikasyon ozellestirip borçları ile kendisinin kucağına bırakılmasına göz yummustu (ya da bilinçli yapilmisti)
    Hep bu milletin parasıyla.

2.  Alıntı Originally Posted by Economics Yazıyı Oku
    Pere kalmadı aklımızı alamazlar. Ahahaha donumuz duruyor. Yoksam yaw durmuyor mu?

Neden alamazsın över creditler bir squeeze halinde adini hatirlamazsin. Dayı seni varya ele bu borca sokarlar ki taze taze..

VOB yapmayın

3.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    akşam seans varmı
    Var

Hem de janjanlisinden
    Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by ArcModerna Yazıyı Oku
    Tesla anahtarı hariç anahtar kabul etmiyorum. Km sınırı 10,000. Uzeri ÖTV hariç hesaplarım.

Çöpünü kıymetli sananlar kabul etmiyoruz çöp.

VOB yapmayın
    Teslada anahtar yok memedabi kartla açılıyor o da kullanılmıyor telefonla açılıyor namussuz.

Ben sana şaka takıldım zaten ben senle hiç bir şeyine iddiaya girmem. Piyasaya karşı çok nötrüm. Tarafsızım. Yön de yok poz da memedabi mi gundi baba mı izleyelim.

5. Krediler kapanamamasi halinde bir fon vardı kurtarma fonu.

Olm VOB borsa yapmasak da batanların parasini gene ödüyoruz nasıl bir düzen dayı

VOB yasaklansın

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Teslada anahtar yok memedabi kartla açılıyor o da kullanılmıyor telefonla açılıyor namussuz.

Ben sana şaka takıldım zaten ben senle hiç bir şeyine iddiaya girmem. Piyasaya karşı çok nötrüm. Tarafsızım. Yön de yok poz da memedabi mi gundi baba mı izleyelim.
    Dayı kart anahtar da.

Az önce galericileri gezdim bıçak kibi kesilmiş talepm fiyatlsr geri gidiyor. Kademede alıcı yok.

Tesla da gabul etmiyoruz.

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    884200 Ekim vade şort
    8825.00

Maliyeti anca geldi ..

Bas la palacim bassss aşşa

Ağustos vade çok zararda ..

8461.00
    Hayat hoş gerisi boş

8. Ula ben yazana kadar bu gene yukarı aldı yahu
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 968/1004 İlkİlk ... 468868918958966967968969970978 ... SonSon