Sayfa 969/1000 İlkİlk ... 469869919959967968969970971979 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,745 - 7,752 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. Swap faizi %25.5'tan %24 'e düştü
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2. Amerika'da %1 gibi fark olunca seçimin yenilenmesine gidiliyormuş.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by chinawhite Yazıyı Oku
    onu bunu bilmem.
    ben şuraya yazayım dursun.
    5.69u geçerse aceleydi, daha hızlı gidendi falan kalmaz.
    trene bakarsınız nerden alalım diye.
    istanbul belirsizliği ortamı çok geriyor (bu belirsizlik olmasa beklentim zaten 5.49-5.50lerdi) ve ysk 13 nisan’a kadar bir karar verecekmiş.
    çok dalgalanma olur. şuan bile en sığ anda gaplı açıyor. benden uyarması bilginize!
    ytd. hayırlı geceler
    tren kalkıyor gençler

4. Merkez bankası swap faizini %25.5'tan %24 'e düşürdü.

Bu hamleyi hormonlu yoldan kendi net rezervlerini güçlendirme amaçlı attığını düşünüyorum.

Zira ağırlıklı fonlama faizi %25.5 ise, yani değişmedi ise , bu hamle arbitraj yaratacaktır.

Bu arbitraj ile sistem dövizi merkez bankasına yönlendirme yönünde tahrik edilecektir.

Eğer bu yönlendirme sonucu oluşturulan serbest likidite tekrar piyasaya enjekte edilecekse hamle bence stratejik olarak hatalı bir hamle.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Seçim kanununa en kısa sürede eklenmeli bence. İl il vicdanları rahatlatacak farklar belirlenip yazılmalı. O fark olmuyorsa vicdanlar rahatsızdır deyip seçim tekrarlanmalı.
    % 1 den az fark varsa sadece en yüksek oy alan 2 aday için yeniden seçime gidilebilir.

doalrı ateşledi gitti
    bir halt olacağı yok.

7. Karabataklar sonunda ekrana çıktı belli ki pazarlıklar patladı.

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    % 1 den az fark varsa sadece en yüksek oy alan 2 aday için yeniden seçime gidilebilir.
    Ben ironi yapmış idim))) Önce 16 Nisan referandumundan başlanabilir. Vicdanlar pek bir rahatsızdı o vakit. Ama kimin vicdanının rahatsız olduğuna göre değişiyorsa işler onu bilemem. Dere geçerken at değiştirilmez. Sandıktan çıkanı beğenmemek olmaz.

Sayfa 969/1000 İlkİlk ... 469869919959967968969970971979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •