Sayfa 97/415 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon
Arama sonucu : 3318 madde; 769 - 776 arası.

Konu: MAALT - Marmaris Altınyunus

1. Maalt kesinlikle ederinin altında ama Maalt'ı, Egeen, Aselsan gibi çok hızlı şekilde büyüyen yurtdışından sürekli iş alan, ciddi anlamda üretim ve yatırım yapan hisselerle kıyaslamak doğru değil..
    YTD..

SM-J710GN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Egeen 2006 yılında 6 küsurlardayken biri alın liman yapılacak şu bu diyordu 20 olur 30 olur derken biz sallamadık tabii 400 e dayandı kağıt

"Her Koyun Kendi Bacağından Asılır"

3. Siz ne derseniz deyin, maalt hisselerimi satmıyorum...

4.  Alıntı Originally Posted by borsis Yazıyı Oku
    Siz ne derseniz deyin, maalt hisselerimi satmıyorum...
    Bende satamıyorum şimdilik malesef👍

5.  Alıntı Originally Posted by borsis Yazıyı Oku
    Siz ne derseniz deyin, maalt hisselerimi satmıyorum...
    Bende satmıyorum

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. arkadaslar satan satsin alan alsin ..kimseyi etkilemeyin..ardarda yazarak ne amacliyorsunuz bilmiyorum... evet bir hissenin bi degeri yeri burasi mi bilmiyorum..bugun takaslara bakarsaniz yukseltenin ve dikkat cektirenin isyatirim oldugunu anlarsiniz..aldi ve neredeyse zararina cikti.bunun sebebi de elinde yuklu mal.olmasiydi... hfy kac gundur takip ediyorum seni .. sen yazmaya basladigindan beri kagit yuzde 10 dustu neredeyse ..bugunku yukselis aldatici olmasin arkadaslar..takaslarda isyatirimi gorurseniz alis tarafinda rahatlayabiliriniz

7. ayrica burda yazilanlardan hic bir arkadasim lutfen ama lutfen etkilenmesin..analizinizi iyi yapin.. biri gelir mal pazarlar digeri gelir mali kotuler .. inanciniz tamsa hissenize sahip cikin.. yalniz sunu belirtmek isterim ozellikle bi hissede cok olumlu seyler baslandiysa ele verme seanslarida baslamis demektir bu sebeple hfy beni cok killandiriyorsun.. maliyetim 20 tl bugun satisi kacirdim.. yarin ilk isim 20 tl ye satis girmek olacak.. cok pis kokular geliyor burnuma ..insallah ben yaniliyorumdur.. insallah kalanlar 30 tl leri gorur

8. Bir cok insan esiyle yedi sene evli kalamaz ama ben bu kagidi yedi sene once aldim bir umutla bekledi.. ve hala bekliyorm.. kimler geldi kimler gecti.. hep birileri geldi laf salatasi yapip pohpoh ladi,kendisine yandaslar buldu umut dagitti rakamlar verdi oraya gelmeden sattmam diyodular sonra elindeki mali kitledi gitti.. kimileride elinde mal olmadigini soyleyip kotuledi kagidi 5-6 a gelecek ordan belki alirim deyip surekli tahtayi mesgul edip gittiler.. velhasil ben hala burdayim... cokmu umutluyum deseniz yok degilim.. ama umutduzda degilim... hedef rakamim yok belki 21 gorse vericm bidahada bulasmiycam belkide 30 u gorse vermiycm.. ama cok bekletti lanet kagit.

Sayfa 97/415 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •