Bende satmıyorum
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende satmıyorum
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Egeen 2006 yılında 6 küsurlardayken biri alın liman yapılacak şu bu diyordu 20 olur 30 olur derken biz sallamadık tabii 400 e dayandı kağıt
"Her Koyun Kendi Bacağından Asılır"
arkadaslar satan satsin alan alsin ..kimseyi etkilemeyin..ardarda yazarak ne amacliyorsunuz bilmiyorum... evet bir hissenin bi degeri yeri burasi mi bilmiyorum..bugun takaslara bakarsaniz yukseltenin ve dikkat cektirenin isyatirim oldugunu anlarsiniz..aldi ve neredeyse zararina cikti.bunun sebebi de elinde yuklu mal.olmasiydi... hfy kac gundur takip ediyorum seni .. sen yazmaya basladigindan beri kagit yuzde 10 dustu neredeyse ..bugunku yukselis aldatici olmasin arkadaslar..takaslarda isyatirimi gorurseniz alis tarafinda rahatlayabiliriniz
ayrica burda yazilanlardan hic bir arkadasim lutfen ama lutfen etkilenmesin..analizinizi iyi yapin.. biri gelir mal pazarlar digeri gelir mali kotuler .. inanciniz tamsa hissenize sahip cikin.. yalniz sunu belirtmek isterim ozellikle bi hissede cok olumlu seyler baslandiysa ele verme seanslarida baslamis demektir bu sebeple hfy beni cok killandiriyorsun.. maliyetim 20 tl bugun satisi kacirdim.. yarin ilk isim 20 tl ye satis girmek olacak.. cok pis kokular geliyor burnuma ..insallah ben yaniliyorumdur.. insallah kalanlar 30 tl leri gorur
Bir cok insan esiyle yedi sene evli kalamaz ama ben bu kagidi yedi sene once aldim bir umutla bekledi.. ve hala bekliyorm.. kimler geldi kimler gecti.. hep birileri geldi laf salatasi yapip pohpoh ladi,kendisine yandaslar buldu umut dagitti rakamlar verdi oraya gelmeden sattmam diyodular sonra elindeki mali kitledi gitti.. kimileride elinde mal olmadigini soyleyip kotuledi kagidi 5-6 a gelecek ordan belki alirim deyip surekli tahtayi mesgul edip gittiler.. velhasil ben hala burdayim... cokmu umutluyum deseniz yok degilim.. ama umutduzda degilim... hedef rakamim yok belki 21 gorse vericm bidahada bulasmiycam belkide 30 u gorse vermiycm.. ama cok bekletti lanet kagit.
masallah kardes sendeki de tabiri caizse peygamber sabri .. ben 18 de kol kesecektim acikcasi ..bugun neyseki bi hareket cekti.. yarin 20 tl yi gorse satar gecerim arkama bile bakmam.. ama masallah takdir ettim seni sabrin muhtesem ama yanlis kagit secmissin .. keske thyao aselsan garan kardemir ne bilim bi ton kagit var seni cezbeden ne oldu acikcasi bilemedim.. biri cikmis diyor kasada 30 milyon dolar var diyor .. ulan olum kagidin suanki degeri o kadar degil ne sacmaliyorsun..kimse de ses cikarmiyor ben bu sallamalara uzuluyorum..yazik gunah millete yakan soyleyerek nereye varacaklar ..cok okadar atil duran parsa hisse senedi geri alim yapsin ya da bedelsiz versin ..onu gectim yatirim yapsin anasini satayim 3 otel daha yapsin ya da alsin ..iskembeden sallanmasi beni sinir ediyor..hepimiz ky yiz ..disimizden tirnagimizdan arttirdigimizi buraya yatiriyoruz.. vicdanen nasil uyuyosunuz bilmiuorum bunu yazan arkadaslar
hic biseyden anlamiyorsaniz acin bilancolara bakin ..ondan da anlamiyirsaniz bi bilene bilanco okutturun.. onuda yapamiyorsunuz yazicidan ciktisini alin..herhangi bi bankanin kobi ya da girisimci bölümüne gidin rica edin size bilancoyu anlatsinlar ..okusunlar size bilancoyu ve okurken kimse sizden bes kurus istemez meraminizi anlattiktan sonra .. adam 30 milyon dolar dedi saka gibi ya ..yetmedi 2 milyon dolarda kira geliri dedi ..cildiracam gercekten de ... ulan sadece 2 milyon dolar kira geliri senelik 7 milyon tl ner kar demek.. nerde bilanco da bu rakam .. arkadaslar sizden ricam burda yazılan her seye allah rizasi icin inanmayin..arastirmadan almayin ..kulaktan dolma bilgilerle hisse senedi almayin.. hangi hisseyi alirsaniz arastirin..araba alırken nasil ugrasiyorsaniz hisse alirken en az 3 kati daha fazla ugrasin yatirim yapiosunuz sonucta
Yer İmleri