Sayfa 97/1000 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 769 - 776 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1.  Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    Diyorum ya bir şeyler oluyor.
    Ama ne oluyor.
    Nasıl oluyor.
    Kim yapıyor.
    Nasıl yapıyor.
    Belli değil...
    Bence böyle...

Doları baskılanmak adına kamu bankalarının yanına talimatla özel bankalarda eklendiyse, birbirlerine al gülüm ver gülüm yaparak doları belirli seviyede tutayorlarsa, bu işlemlerden oluşacak zararları merkez bankası üstlendiyse bu kırılgan ilişkilerde çok yakında bir kırılma yaşanacaktır diye düşünüyorum.

Bu formülü uygulayıp zarar etmeyen kurum varsa dahiyane bir formül bulmuşlar demektir. O zaman S-400 de gelse ABD den ekonomik yaptırımlarda gelse erken seçimde olsa bu formül her daim uygulanır.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Diğer birçok sayfada bizim başlığa yönelik bi nefret var . Dolar yükseldikçe millet bize bileyleniyor.
    Hani zenginlere karşı bi kıskançlık olur ya öyle bir şey galiba.

Hadi siz neyse de, 28 dolarlık servetimle kendimi burjuva gibi hissettim insanların tutumuna bakınca.

'' Sör dimitris, uşağınız kahvaltının hazır olduğunu bildiriyor. Akşam yemeğine randevu almak için de Leydi Sarah ulak göndermiş '''
    Altın-dolar-hisse var.
    Borsacı kardeşlerin de acılarını paylaşıyoruz.
    Daha ne olsun...
    Hisseden bir kurtulsam süper olacak, o ayrı tabi ki.
    Selamlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

3. Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

4. Abiler amcalar, borsada satılanların paraları nerede? Tlde banka banka gezip mevduat faizimi kovalıyor bu yatırımcılar [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by gecceanduana Yazıyı Oku
    Abiler amcalar, borsada satılanların paraları nerede? Tlde banka banka gezip mevduat faizimi kovalıyor bu yatırımcılar [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Kamulardan milyar milyar dolar alıyorlar nerede olacak o paralar.

Hepsini geçtim piyasada ki TL yi it gibi kıstın durdun ulan borç özel sektörün deyip duruyorlar bu özel sektör TL bulamayınca neyle ödeyecek o milyar dolarları.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

6.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Kamulardan milyar milyar dolar alıyorlar nerede olacak o paralar.

Hepsini geçtim piyasada ki TL yi it gibi kıstın durdun ulan borç özel sektörün deyip duruyorlar bu özel sektör TL bulamayınca neyle ödeyecek o milyar dolarları.
    Milyar milyar alıyorlarsa dolar niye 6.05? Sadece borsada satılanlar doları 7 yapmaya.. Neyse alın beni içeri alın alın[emoji23][emoji23]

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
    Balık siparişi verince yanında ayran isteyin .

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Bu araplarla kankalardı hani bunları ne ara düşman ettiler kendilerine Allah Allahhh
    Daha öncesi de var tabi de Suudi gazeteci İstanbul konsolosluğunda öldürüldükten sonra görünen bayağı gerginleşti ilişkiler...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 97/1000 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •