Sayfa 97/1003 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 769 - 776 arası.

Konu: Viop XLII

1. satmak ıstıyorsa 4ten sonra ne olur ona bakmak lazım.sabah verse alıcı bulamazdı..bence beklenmelı kımıldamadan bu gun atlatılmalı
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Çıkan ne tür karar olursa olsun bir şekilde hep bankalar en çok etkileniyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    " Bir Cüzdanı Doldurmak, Boş Olanına Katlanmaktan Daha Kolaydır "

Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    İkili dövüz sistemine gidilir..
    Bu kadar dövüz açığının olduğu enflasyonun artığı dönemde kimse dövüzünü bu fiyattan satmaz..
    Devlet başka serbest başka olur...
    Yada ekonomik durgunluk göze alınacak..
    Bu kadar ithalat neyle yapılacak..
    Ham madde alımı
    Borç geri ödemesi..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İran , Venezuela, Rusya’da ikili yapı var.
    Zor bir dönemdeyiz.

4. Günü özetleyecek olursak, çoğu bankalar eksi yüzde 4 lerı ve bazı iri tahtalar eksi yüzde 4 leri gördü, akabinde gelen tepki alımları ile biraz toparladı eksiler azaldı, devamı gelemedipi için sabah tepki için alanların satışları başlarSa satışlar tetiklenebilür ama sabah satanda pişman olduğu için fazla bişiide olmuyabilür, şuan için sabah tepkiye oynuyanlar rahat
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Günü özetleyecek olursak, çoğu bankalar eksi yüzde 5-6 ları ve bazı iri tahtalar eksi yüzde 4 leri gördü, akabinde gelen tepki alımları ile biraz toparladı eksiler azaldı, devamı gelemedipi için sabah tepki için alanların satışları başlarSa satışlar tetiklenebilür ama sabah satanda pişman olduğu için fazla bişiide olmuyabilür, şuan için sabah tepkiye oynuyanlar rahat
    5-6 düşmedi bankalar ortalama 3 en fazla 4..

6. Düzelttim, rakkamlara pek takıntım yok, konunun özüne inelim
    Hamdım Piştim Yandım

7. Bilimsellikten bu kadar uzak bir yönetim ne yapsa işe yaramaz. Her seferinde yaramadığını da görmelerine rağmen tekrar tekrar denemeleri de koltuğa ne kadar bağımlı kaldıklarının bir göstergesi.
    Ancak ,bu her deneme o kadar çok hasar bırakıyor ki , gün gelir de düzeltmek istendiğinde düzeltilecek bir yer kalmayacak. Çünkü araç pert olmak üzere. Ezilen hep te halk oluyor olacakta zaten. Allah tez zamanda önce halkımıza akıl fikir versin. ellerindeki altın değerindeki tercih hakkını ona göre kullansın..

8. Halk şuanda fakir, yeni bir parti kurulur ve halka ben sizi fakirlikten kurtaracam, herkese bir ev anektarı birde araba anektarı verecem. derse populer olur
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 97/1003 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •