En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Bence şu an daki karalama kampanyası secim için değil sonrası için. Seçimden sonra başkanlığı vermemek için bahaneler üretiliyor. Reisicumhur dedi ya yarinki gazetelerin manseti önemli olacak dedi. Yani bunarın hepsi kayyum a altlık oluşturuyor.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nil Satis Nisi Optimum
Ben şahsen Sn.İmamoğlunun ismini bu seçimlerde duydum. Sn. Yıldırımı ise uzun süredir bilirim. Bu yüzden yorgunu değil, dinamiği tercih ederim. Amaç Megakente hizmet yorucudur ve bu tempoya enerji gereklidir. Ayrıca nesil gençleşiyorsa yönetim de gençleşmeli. Misal ; Sn. Yıldırımın yerine AKparti genç bir aday çıkarsaydı daha çok oy alırdı.
FED artık gençleşmeli. Dolar tedavülden kaldırılmalı.
Kripto paralar konusunda endişeli değilim o derken ne demek istedi acaba
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İmamoğlu verdi sakızı ağızlarına artık çiğner dururlar.
Hiç buluşmamalıydı laz oğlu ama insan oğlu hata yapar.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP İstanbul Büyükşehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun Ordu Valisi'ne sözlü hakaret iddiasının yargıya taşınacağını söyledi. Erdoğan, "Yargının bu konuda vereceği karar önünü kesebilir" diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının tartıştığı ortak yayın öncesi Ekrem İmamoğlu'nun yayının moderatörlüğünü üstlenen İsmail Küçükkaya ile oteldeki görüşmesine tepki gösterdi. Erdoğan, "Programdan önce 45 dakika görüşmüşler. Bu görüşmeyi 2-3 dakika olarak açıkladı. O kadar çok tutarsızlığı var ki artık çetelesini tutamaz olduk. Söylediği yalanlarla, çevirdiği dolaplarla tüm Türkiye ile adeta dalga geçiyor" dedi
Fed 2019 yılı için faiz indirimi sinyali verdi. Noktasal grafiğe göre 17 politika yapıcının 8'i 2019 için daha düşük faiz öngörüsünde bulundu.
Yer İmleri